Τον Δήμο Λοκρών επισκέφθηκαν την Τετάρτη 8 Ιουλίου ο Αστυνομικός Διευθυντής Φθιώτιδας, Δ. Φούρλας, ο Βοηθός Αστυνομικός Βοηθός, Ι. Νικοπολίδης, και ο Διοικητής του Α.Τ. Λοκρών, Σ. Σκαρμούτσος, όπου συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο, Θανάση Ζεκεντέ.
Παρόντες στη συνάντηση και οι Αντιδήμαρχοι, Ν. Ανεστάκος και Π. Καπουκίνης, καθώς και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αταλάντης, Σ. Κοντογεώργος.
Συζητήθηκαν όλα τα θέματα ασφάλειας και γενικής αστυνόμευσης της περιοχής, με αφορμή πρόσφατα περιστατικά παραβατικότητας, όπως η επίθεση με μαχαίρι σε περιπτερά της Αταλάντης, οι κλοπές μετασχηματιστών, οι διελεύσεις από τον παράδρομο σε Προσκυνά και Τραγάνα βαρέων οχημάτων κ.ο.κ. Στη συνάντηση επισημάνθηκε από τη Δημοτική Αρχή η ανάγκη ενίσχυσης της αστυνόμευσης.
Η Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας μέσω του Διευθυντή κ. Φούρλα δεσμεύτηκε για συχνή παρουσία της ΟΠΚΕ και της ΟΠΤΑ στον Δήμο Λοκρών, ώστε από κοινού με τις δυνάμεις του Α.Τ. Λοκρών να περιοριστούν τα φαινόμενα παραβατικότητας.
Συμφωνήθηκε η στενή συνεργασία και επικοινωνία για την υποβοήθηση του έργου της Αστυνομίας.