Καθαρισμός της παραλίας Καμένων Βούρλων από την ομάδα Wheeling2Help

Εθελοντική δράση καθαρισμού της παραλίας Καμένων Βούρλων η εθελοντική ομάδα Wheeling2Help, στο πλαίσιο του προγράμματος καθαρισμών ακτών «Together We Clean». Με τη συμμετοχή εθελοντών πολιτών καθαρίστηκε ένα μεγάλο μέρος της παραλίας των Καμένων Βούρλων. Μικρά παιδιά με περιβαλλοντική συνείδηση που αποκτήθηκε από τους ίδιους τους γονείς τους βοήθησαν σε όλη την διάρκεια της εθελοντικής δράσης […]

9 Ιουλίου 2020

του/της Newsroom

Εθελοντική δράση καθαρισμού της παραλίας Καμένων Βούρλων η εθελοντική ομάδα Wheeling2Help, στο πλαίσιο του προγράμματος καθαρισμών ακτών «Together We Clean».

Με τη συμμετοχή εθελοντών πολιτών καθαρίστηκε ένα μεγάλο μέρος της παραλίας των Καμένων Βούρλων. Μικρά παιδιά με περιβαλλοντική συνείδηση που αποκτήθηκε από τους ίδιους τους γονείς τους βοήθησαν σε όλη την διάρκεια της εθελοντικής δράσης στη περισυλλογή απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών.

Σε ανακοίνωσή τους οι εθελοντές μιλούν για μεγάλο όγκο απορριμμάτων σε σημεία της παραλίας, ενώ σχεδόν σε όλη την παραλία του Δήμου δεν υπάρχουν μπλε κάδοι ανακύκλωσης, κάνοντας λόγο για «εγκατάλειψη».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024