Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Θήβας μέχρι 22 Αυγούστου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διάρκειας θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Θήβας, με στόχο την εκτέλεση εργασιών αποκατάστασης φθορών του οδοστρώματος. Ειδικότερα, από τις 7:00 το πρωί της Δευτέρας 3 Αυγούστου έως τις 17:00 το απόγευμα του Σαββάτου 22 Αυγούστου, θα ισχύσει αποκλεισμός του δεξιού τμήματος του κλάδου εισόδου στον Α/Κ […]

31 Ιουλίου 2020

του/της Newsroom

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διάρκειας θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Θήβας, με στόχο την εκτέλεση εργασιών αποκατάστασης φθορών του οδοστρώματος.

Ειδικότερα, από τις 7:00 το πρωί της Δευτέρας 3 Αυγούστου έως τις 17:00 το απόγευμα του Σαββάτου 22 Αυγούστου, θα ισχύσει αποκλεισμός του δεξιού τμήματος του κλάδου εισόδου στον Α/Κ Θήβας με κατεύθυνση προς Αθήνα, συμπεριλαμβανομένης και της Δεξιάς Λωρίδας των Διοδίων.

Κατά τω ανωτέρω διάστημα όσοι οδηγοί επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο μέσω του Α/Κ Θήβας με κατεύθυνση προς Αθήνα θα χρησιμοποιούν αποκλειστικά την αριστερή λωρίδα Διοδίων.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους.

«Ευχαριστούμε για την κατανόηση και παρακαλούμε τους οδηγούς να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα και να συμμορφώνονται πλήρως με τις υποδείξεις της τροχαίας και τη σχετική σήμανση», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Νέας Οδού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024