Με Πανελλαδική Στάση Εργασίας και Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας “απαντά” το ΝΤ ΑΔΕΔΥ Βοιωτίας

Το ΝΤ ΑΔΕΔΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ συντάσσεται και συμμετέχει στην  ΑΠΟΦΑΣΗ του Γενικού Συμβουλίου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. 03/07/2020 η οποία προκηρύσσει : Τετάρτη 8 Ιουλίου Πανελλαδική Στάση Εργασίας στο Δημόσιο ώρα 11:00 πμ μέχρι τη λήξη του ωραρίου (Συγκέντρωση ώρα 11:30 πμ, Πλατεία Κοραή) Πέμπτη 9 Ιουλίου Συγκέντρωση ώρα 19:00, Πλατεία Κλαυθμώνος Η κυβέρνηση της ΝΔ, δυναμώνει την καταστολή […]

7 Ιουλίου 2020

του/της Newsroom

Το ΝΤ ΑΔΕΔΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ συντάσσεται και συμμετέχει στην  ΑΠΟΦΑΣΗ

του Γενικού Συμβουλίου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. 03/07/2020 η οποία προκηρύσσει :

Τετάρτη 8 Ιουλίου

Πανελλαδική Στάση Εργασίας στο Δημόσιο

ώρα 11:00 πμ μέχρι τη λήξη του ωραρίου

(Συγκέντρωση ώρα 11:30 πμ, Πλατεία Κοραή)

Πέμπτη 9 Ιουλίου

Συγκέντρωση ώρα 19:00, Πλατεία Κλαυθμώνος

Η κυβέρνηση της ΝΔ, δυναμώνει την καταστολή φέρνοντας νομοσχέδιο για την ουσιαστική απαγόρευση των διαδηλώσεων και των συγκεντρώσεων. Αυτό που δεν πέτυχαν καθ’ όλη τη διάρκεια της καραντίνας, ώστε να κλείσει το στόμα όλων των εργαζόμενων, επιδιώκουν να το κάνουν με έναν χουντικής έμπνευσης νόμο που προωθεί νέα μέτρα περιορισμού, καταστολής και διάλυσης ενός βασικού δημοκρατικού δικαιώματος, το οποίο ο λαός μας κατέκτησε με αιματηρούς αγώνες.

Το νομοσχέδιο επιδιώκει να συκοφαντήσει τους λαϊκούς αγώνες και να θέσει υπό απαγόρευση και περιορισμό κάθε κινητοποίηση, μέσα από διατάξεις-λάστιχο, που θα τις ερμηνεύουν οι αστυνομικές αρχές και οι άλλοι μηχανισμοί καταστολής. Έχει στόχο να χειραγωγήσει το μυαλό, εμφανίζοντας τη συμμετοχή στις κινητοποιήσεις ως κάτι εν δυνάμει «εγκληματικό» και «επικίνδυνο».

Συναδέλφισσες – οι : Οι αγώνες μας, οι απεργίες, οι συγκεντρώσεις και οι διαδηλώσεις μας είναι ο μόνος δρόμος για να υπερασπιστούμε τη ζωή τη δική μας και των οικογενειών μας απέναντι στη λυσσαλέα επίθεση που δεχόμαστε καθημερινά, για το δικαίωμα στην εργασία, στην αξιοπρέπεια, στο δικαίωμα για να ζούμε χωρίς τους εκμεταλλευτές που σκορπούν φτώχεια, δυστυχία, πολέμους. Δεν θα επιτρέψουμε για κανένα λόγο και με κανένα πρόσχημα να μπει σε γύψο το δικαίωμά μας να διαδηλώνουμε κατά των αντιλαϊκών μέτρων“.

Καλούμε τους εργαζόμενους του Νομού Βοιωτίας στο Δημόσιο να δώσουν μαζικά το «παρών» στις συγκεντρώσεις, στα συλλαλητήρια και στις πορείες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024