Θαν. Γιαννόπουλος: «Η δημοκρατία μας είναι κοινοβουλευτική δημοκρατία και όχι τεχνοκρατική κυβέρνηση»

Στο θέμα του επικείμενου ανασχηματισμού αναφέρεται σε σημερινή του ανακοίνωση ο πρώην Υπουργός και Βουλευτής Φθιώτιδας με τη ΝΔ, Θανάσης Γιαννόπουλος. Ο κ. Γιαννόπουλος σημειώνει πως «ο ανασχηματισμός που θα προκύψει θα είναι το πρώτο crash test της Κυβέρνησης και της Κοινοβουλευτικής ομάδας», προσθέτοντας ότι «οι πολίτες απαιτούν ενημέρωση από αυτούς που ψηφίζουν και όχι […]

20 Ιουλίου 2020

του/της Newsroom

Στο θέμα του επικείμενου ανασχηματισμού αναφέρεται σε σημερινή του ανακοίνωση ο πρώην Υπουργός και Βουλευτής Φθιώτιδας με τη ΝΔ, Θανάσης Γιαννόπουλος.

Ο κ. Γιαννόπουλος σημειώνει πως «ο ανασχηματισμός που θα προκύψει θα είναι το πρώτο crash test της Κυβέρνησης και της Κοινοβουλευτικής ομάδας», προσθέτοντας ότι «οι πολίτες απαιτούν ενημέρωση από αυτούς που ψηφίζουν και όχι από τεχνοκράτες που δεν γνωρίζουν τους ψηφοφόρους, πολλοί εξ αυτών δεν ανήκουν και στη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας και δεν λογοδοτούν πουθενά».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Θανάση Γιαννόπουλου έχει ως εξής: «Όταν αρχίζουν οι δημοσιογράφοι και αναφέρονται σε θέμα επικείμενου ανασχηματισμού είναι γεγονός ότι κάτι θα συμβεί. Βέβαια ο Γεραπετρίτης χρησιμοποίησε τη λέξη ανασχηματισμό, ο Πρωθυπουργός όμως έδωσε τη διάσταση των διορθωτικών κινήσεων και αλλαγών.

Είναι γνωστό σε όλους ότι πάντοτε ο Πρωθυπουργός αποφασίζει την ώρα και ποιους θα επιλέξει να υπουργοποιήσει και να ανασχηματίσει.

Στη 1η σύνθεση της Κυβέρνησης απεκλήσθησαν αρκετοί και αρκετές που είχαν εμπειρία και γνώση. Πιστεύω ότι κάποιοι από όλους αυτούς σήμερα με τον ανασχηματισμό που θα προκύψει να έχουνε καλύτερη τύχη και επιβάλλεται!!!

Ο ανασχηματισμός που θα προκύψει θα είναι το πρώτο crash test της Κυβέρνησης και της Κοινοβουλευτικής ομάδας, διότι θα χολωθούν αυτοί που θα ανασχηματιστούν και αυτοί που περίμεναν να γίνουν και δεν θα γίνουν!

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Το σχολιάζω αυτό γιατί οι πολίτες απαιτούν ενημέρωση από αυτούς που ψηφίζουν και όχι από τεχνοκράτες που δεν γνωρίζουν τους ψηφοφόρους, πολλοί εξ αυτών δεν ανήκουν και στη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας και δεν λογοδοτούν πουθενά.

Άρα το σχήμα και το μείγμα της Νέας Κυβέρνησης που θα προκύψει από τον ανασχηματισμό πρέπει να έχει άλλα δεδομένα και χαρακτηριστικά. Περιμένουμε να το δούμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024