Θετικά τα συμπεράσματα από την επίσκεψη του Γιώργου Σταμάτη στη Λαμία

Πολλά θετικά συμπεράσματα βγαίνουν από τις συναντήσεις στη Λαμία του επιτελείου της Γενικής Γραμματείας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα, Γιώργο Σταμάτη, την Πέμπτη 2 Ιουλίου, όπως αναφέρει σχετικά ο αρμόδιος για θέματα Κοινωνικής Πολιτικής Αντιδήμαρχος, Παναγιώτης Στασινός. Η αποσυμφόρηση της Ανθήλης, η βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης στη Καμηλόβρυση, η […]

3 Ιουλίου 2020

του/της Newsroom

Πολλά θετικά συμπεράσματα βγαίνουν από τις συναντήσεις στη Λαμία του επιτελείου της Γενικής Γραμματείας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα, Γιώργο Σταμάτη, την Πέμπτη 2 Ιουλίου, όπως αναφέρει σχετικά ο αρμόδιος για θέματα Κοινωνικής Πολιτικής Αντιδήμαρχος, Παναγιώτης Στασινός.

Η αποσυμφόρηση της Ανθήλης, η βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης στη Καμηλόβρυση, η απογραφή με σωστά αριθμητικά και ποιοτικά στοιχεία, η μείωση της παραβατικότητας και η εκπαίδευση των παιδιών Ρομά ήταν τα κυρία στοιχεία των συζητήσεων, που διεξήχθησαν σε πολύ καλό κλίμα συναίνεσης και συνεργασίας από όλους όσοι συμμετείχαν.

Αυτό που αναδείχθηκε σε όλους τους τόνους είναι η διάθεση της Δημοτικής Αρχής, της Γενικής Γραμματείας, της τοπικής κοινωνίας και των Ρομά, ώστε ένα πρόβλημα που απασχολεί την κοινωνία της Λαμίας για χρόνια να έχει ορατές λύσεις μέσα σε συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα.

«Απέναντι στην αδράνεια, τη δυσπιστία και την έλλειψη αμοιβαίας εμπιστοσύνης των πολλών, δυστυχώς, ετών μόνο ο καλός σχεδιασμός και η άμεση υλοποίηση μπορούν να ανατρέψουν τη σημερινή κατάσταση», σημείωσε σχετικά ο κ. Στασινός.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024