Αστυνομική Επιχείρηση στον Οικισμό Πυρίου Θηβών-Συνελήφθησαν 3 άτομα

Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε χθες 19 Αυγούστου 2020 πρωινές ώρες, στον Οικισμό του Πυρίου Θηβών, για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Βοιωτίας. Στην επιχείρηση, που διενεργήθηκε στο πλαίσιο του  ευρύτερου σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, συμμετείχαν αστυνομικοί από διάφορες Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, συνεπικουρούμενοι από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας […]

20 Αυγούστου 2020

του/της Newsroom

Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε χθες 19 Αυγούστου 2020 πρωινές ώρες, στον Οικισμό του Πυρίου Θηβών, για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Βοιωτίας.

Στην επιχείρηση, που διενεργήθηκε στο πλαίσιο του  ευρύτερου σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, συμμετείχαν αστυνομικοί από διάφορες Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, συνεπικουρούμενοι από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ευβοίας και Φθιώτιδας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης: ελέγχθηκαν (62) άτομα και (8) οχήματα,πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε (41) οικίες,προσήχθησαν (14) άτομα και συνελήφθησαν (3) άτομα.

Πιο συγκεκριμένα συνελήφθησαν: ένας ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Ευβοίας, με ποινή κάθειρξης πέντε (5) ετών, για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής, ενώ επιπλέον διαπιστώθηκε ότι στερούταν Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας,ημεδαπός, κατηγορούμενος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και εξύβριση, καθώς και ημεδαπός, ο οποίος επίσης στερούταν Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024