Εργασίες συντήρησης στο Κλειστό Γήπεδο Θήβας

Σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες συντήρησης και ελαιοχρωματισμού εσωτερικά και εξωτερικά του κτιρίου του κλειστού γηπέδου μπάσκετ «Ανδρέας Ερρίκος Χατζόπουλος» στη Θήβα, από το Τμήμα Αυτεπιστασίας και Συντηρήσεων της Τεχνικής Υπηρεσίας Δήμου Θηβαίων. Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Θηβαίων Γιώργος Αναστασίου : «Για τη δημοτική αρχή αποτελεί σταθερή προτεραιότητα η βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων, στο πλαίσιο υποστήριξης […]

19 Αυγούστου 2020

του/της Newsroom

Σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες συντήρησης και ελαιοχρωματισμού εσωτερικά και εξωτερικά του κτιρίου του κλειστού γηπέδου μπάσκετ «Ανδρέας Ερρίκος Χατζόπουλος» στη Θήβα, από το Τμήμα Αυτεπιστασίας και Συντηρήσεων της Τεχνικής Υπηρεσίας Δήμου Θηβαίων.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Θηβαίων Γιώργος Αναστασίου : «Για τη δημοτική αρχή αποτελεί σταθερή προτεραιότητα η βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων, στο πλαίσιο υποστήριξης και προαγωγής του αθλητισμού. Ο Δήμος Θηβαίων και ο ΔΟΘ είμαστε σε αγαστή συνεργασία,  ώστε οι εγκαταστάσεις να καταστούν περισσότερο ασφαλείς και λειτουργικές για τους αθλούμενους».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024