ΜΥΚΟΝΟΣ: Η θερμοκρασία στα ύψη

Μύκονος-Κορωνοϊός, σημειώστε 1. Το «νησί των ανέμων» μπορεί να «ταλανίζεται» από τον πανίσχυρο ιό τουριστικά και προφανώς οικονομικά, βρίσκει όμως τη δύναμη να παίρνει τη νίκη, έστω και στα «πέναλτι». Τα τελευταία είναι οι διασημότητες, οι οποίες είναι σύμφυτες με το νησί και το ανάβουν «φωτιές». Κάναμε τις βόλτες μας γι’ αυτές στις πολύβουες παραλίες […]

17 Αυγούστου 2020

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Μύκονος-Κορωνοϊός, σημειώστε 1. Το «νησί των ανέμων» μπορεί να «ταλανίζεται» από τον πανίσχυρο ιό τουριστικά και προφανώς οικονομικά, βρίσκει όμως τη δύναμη να παίρνει τη νίκη, έστω και στα «πέναλτι». Τα τελευταία είναι οι διασημότητες, οι οποίες είναι σύμφυτες με το νησί και το ανάβουν «φωτιές».

Κάναμε τις βόλτες μας γι’ αυτές στις πολύβουες παραλίες της, στη Μικρή Βενετία (Αλευκάντρα), στα νυχτερινά κοσμικά στέκια της, στο χώρο του Γιάννη Γαλάτη, ενώ απολαύσαμε εικόνες απίστευτου κάλλους σε επιδείξεις εσωρούχων. Πήραμε αποστάσει ασφαλείας, για να δούμε τις «θύελλες» που ξεσηκώνουν σε ακτές και πισίνες, τον ανδρικό πληθυσμό!

Εδώ, που οι καυτές παρουσίες τραβούν όλα τα βλέμματα – λογικό – και κάνουν τον καύσωνα ακόμη πιο φοβερό, αφού έτσι η θερμοκρασία του στη Μύκονο ανεβαίνει στα ύψη!

Φυσικά η υπόσχεση για επιστροφή είναι… εύλογη!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024