Ο Μητροπολίτης Χαλκίδος στην ενορία Μηλεών

Την Τρίτη 4 Αυγούστου 2020 το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλό του Αρχιμ. Νικόδημο Ευσταθίου και τον Διακ. Νικόλαο Πριμηκύριο, επισκέφθηκε την ορεινή ενορία των Μηλεών Β.Ευβοίας,όπου χοροστάτησε στην ιερά Ακολουθία της Παρακλήσεως προς την Υπεραγία Θεοτόκο. Τον Σεβασμιότατο υποδέχθηκαν με συγκινητική θέρμη ο πολιός Εφημέριος της Ενορίας π. […]

5 Αυγούστου 2020

του/της Newsroom

Την Τρίτη 4 Αυγούστου 2020 το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλό του Αρχιμ. Νικόδημο Ευσταθίου και τον Διακ. Νικόλαο Πριμηκύριο, επισκέφθηκε την ορεινή ενορία των Μηλεών Β.Ευβοίας,όπου χοροστάτησε στην ιερά Ακολουθία της Παρακλήσεως προς την Υπεραγία Θεοτόκο. Τον Σεβασμιότατο υποδέχθηκαν με συγκινητική θέρμη ο πολιός Εφημέριος της Ενορίας π. Ιωάννης Παπαγεωργίου και οι ευσεβείς ενορίτες.

Λίγο πριν την απόλυση, ο Σεβασμιώτατος κ. Χρυσόστομος ομίλησε προς τους προσελθόντες πιστούς για την δυνητική μεταμόρφωση του ανθρώπου μέσα στην Εκκλησία, που είναι ο τόπος όπου χαρίζεται ο Χριστός στους πιστούς και μεταλαμβάνεται απ’ αυτούς. Εν συνεχεία αναφέρθηκε στο πρόσωπο της Παναγίας μας ως μεσίτριάς μας προς τον Θεό.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024