Όλοι Μαζί Μπορούμε : εθελοντικός καθαρισμός των ακτών στην Χαλκίδα

Στο πλαίσιο της δράσης «Καθαρίζουμε τις ακτές, ομορφαίνουμε την Ελλάδα», το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» σε συνεργασία με τον Δήμο Χαλκιδέων και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας διοργανώνουν, το Σάββατο 8 Αυγούστου , εθελοντικούς καθαρισμούς σε παραλίες της Χαλκίδας. Οι εθελοντικές δράσεις θα πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα στις παραλίες: Ροδιές στην Κάνηθο, Κουρέντι και Παπαθανασίου. Τα σημεία συνάντησης στις […]

5 Αυγούστου 2020

του/της Newsroom

Στο πλαίσιο της δράσης «Καθαρίζουμε τις ακτές, ομορφαίνουμε την Ελλάδα», το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» σε συνεργασία με τον Δήμο Χαλκιδέων και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας διοργανώνουν, το Σάββατο 8 Αυγούστου , εθελοντικούς καθαρισμούς σε παραλίες της Χαλκίδας.

Οι εθελοντικές δράσεις θα πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα στις παραλίες: Ροδιές στην Κάνηθο, Κουρέντι και Παπαθανασίου.

Τα σημεία συνάντησης στις 9 το πρωί θα είναι : στην παραλία Ροδιές (η παιδική χαρά), στην παραλία Κουρέντι (το αλσύλλιο του Φάρου Χαλκίδας), στην παραλία Παπαθανασίου (ο χώρος στάθμευσης).

Ο Δήμος Χαλκιδέων με γνώμονα την διασφάλιση της δημόσιας υγείας,θα μεριμνήσει για την σωστή τήρηση των αποστάσεων μεταξύ των εθελοντών και θα παρέχει μάσκες,σακούλες και γάντια.

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

14 Μαρτίου 2024