Παραλίγο να πέσει με το αυτοκίνητο στη θάλασσα στην Κουβέλα! (φωτογραφίες)

Λίγο ο κακός δρόμος που έχει «φαγωθεί» με τα χρόνια από τη θάλασσα, κάτι τα κλαδιά που προεξείχαν από τη μάντρα, οδήγησαν το αυτοκίνητο στη θέση που βλέπετε στις φωτογραφίες. Ο οδηγός κατευθύνονταν στην παραλιακή οδό από τις Ράχες προς την Κουβέλα, το απόγευμα του Σαββάτου 22 Αυγούστου, όταν προσπαθώντας να αποφύγει τα κλαδιά που […]

22 Αυγούστου 2020

του/της Newsroom

Λίγο ο κακός δρόμος που έχει «φαγωθεί» με τα χρόνια από τη θάλασσα, κάτι τα κλαδιά που προεξείχαν από τη μάντρα, οδήγησαν το αυτοκίνητο στη θέση που βλέπετε στις φωτογραφίες.

Ο οδηγός κατευθύνονταν στην παραλιακή οδό από τις Ράχες προς την Κουβέλα, το απόγευμα του Σαββάτου 22 Αυγούστου, όταν προσπαθώντας να αποφύγει τα κλαδιά που προεξείχαν από τη μάντρα, τον οδήγησαν αριστερά στον δρόμο. Σε έναν δρόμο που χρόνια τώρα είναι σε κάκιστη κατάσταση και που έχει «φαγωθεί» από τα κύματα που τον …χτυπούν τον χειμώνα.

Έτσι, το αυτοκίνητό του, μάρκας Chevrolet, έγειρε και από τύχη δεν σημειώθηκε κάποιο ατύχημα, αφού στην παραλία υπήρχε κόσμος που απολάμβανε τη θάλασσα.

Αυτά ας αναλογιστούν οι αρμόδιοι για ένα χρόνιο ζήτημα που παραμένει ακόμη άλυτο. Δρόμοι κακοί, μάντρες μέχρι τη θάλασσα με ακλάδευτα οικόπεδα και μεγάλα οχήματα με οδηγό… την τύχη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024