Σε εξέλιξη εργασίες συντήρησης και επισκευής στα σχολεία του Δήμου Λοκρών

Η νέα σχολική χρονιά αρχίζει σε λίγες ημέρες με εντελώς διαφορετικές συνθήκες από πέρυσι και στον Δήμο Λοκρών είναι σε εξέλιξη εργασίες συντήρησης και επισκευής στα σχολεία. Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος, Θανάσης Ζεκεντές, σε ανάρτησή του, σύντομα ολοκληρώνεται η διαδικασία πρόσληψης των καθαριστριών από τον Δήμο και προμήθειας μασκών μέσω ΚΕΔΕ για τους μαθητές, ενώ […]

31 Αυγούστου 2020

του/της Newsroom

Η νέα σχολική χρονιά αρχίζει σε λίγες ημέρες με εντελώς διαφορετικές συνθήκες από πέρυσι και στον Δήμο Λοκρών είναι σε εξέλιξη εργασίες συντήρησης και επισκευής στα σχολεία.

Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος, Θανάσης Ζεκεντές, σε ανάρτησή του, σύντομα ολοκληρώνεται η διαδικασία πρόσληψης των καθαριστριών από τον Δήμο και προμήθειας μασκών μέσω ΚΕΔΕ για τους μαθητές, ενώ από την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου οι εκπαιδευτικοί αναλαμβάνουν τα καθήκοντα τους.

Σε συνεργασία με τη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας και τη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας είναι σε εξέλιξη εργασίες συντήρησης και επισκευής στα σχολεία για επίλυση σοβαρών προβλημάτων μόνωσης και υγρασίας, κακών ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, διαμορφώσεων για δημιουργία νέας αίθουσας, βελτίωσης περιβάλλοντος χώρου, εγκαταστάσεων θέρμανσης, αντικατάστασης φθαρμένων πορτών κ.α.

Μέχρι την έναρξη της σχολικής χρονιάς θα έχουν ολοκληρωθεί σημαντικές παρεμβάσεις. Στόχος είναι τα επόμενα χρόνια να επιλυθούν οι βασικές ανάγκες από φθορές και καταστροφές στις σχολικές μονάδες του Δήμου Λοκρών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

22 Μαρτίου 2024