Συνελήφθη ημεδαπός στην περιοχή των Λοκρών Φθιώτιδας για ληστεία

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λοκρών Φθιώτιδας, στο πλαίσιο της έρευνας και μετά από επιστάμενες αναζητήσεις, συνελήφθη άμεσα ημεδαπός, στις 14 Αυγούστου το βράδυ σε περιοχή των Λοκρών Φθιώτιδας, μετά από διάπραξη ληστείας σε κατάστημα (minimarket) της περιοχής. Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω εισήλθε νωρίτερα στο κατάστημα, με τρία ακόμα άτομα, τα στοιχεία των οποίων διερευνώνται και […]

17 Αυγούστου 2020

του/της Newsroom

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λοκρών Φθιώτιδας, στο πλαίσιο της έρευνας και μετά από επιστάμενες αναζητήσεις, συνελήφθη άμεσα ημεδαπός, στις 14 Αυγούστου το βράδυ σε περιοχή των Λοκρών Φθιώτιδας, μετά από διάπραξη ληστείας σε κατάστημα (minimarket) της περιοχής.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω εισήλθε νωρίτερα στο κατάστημα, με τρία ακόμα άτομα, τα στοιχεία των οποίων διερευνώνται και απέσπασε με τη χρήση σωματικής βίας, μία φιάλη με οινοπνευματώδη ποτό, με τους συνεργούς του να προκαλούν ταυτόχρονα υλικές φθορές στο εσωτερικό του καταστήματος.

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Λοκρών, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

23 Ιουλίου 2024