Στην Εύβοια για διακοπές ο πρόεδρος της Γαλατασαράι μαζί με την Ελληνίδα γυναίκα του

Την Ελλάδα και μάλιστα την Εύβοια επέλεξαν και φέτος για τις διακοπές τους ο μεγιστάνας Ουνάλ Αϊσάλ και η Ελληνίδα σύζυγός του Φανή Γραμματικόγιαννη η οποία κατάγεται από το Κοντοδεσπότι Ευβοίας. Aπό χθες το πρωί ο μεγιστάνας πρόεδρος της ομάδας ποδοσφαίρου της Γαλατασαράι και η Ευβοιώτισσα σύζυγός του βρίσκονται με το πολυτελές σκάφος τους στην […]

24 Αυγούστου 2020

του/της Newsroom

Την Ελλάδα και μάλιστα την Εύβοια επέλεξαν και φέτος για τις διακοπές τους ο μεγιστάνας Ουνάλ Αϊσάλ και η Ελληνίδα σύζυγός του Φανή Γραμματικόγιαννη η οποία κατάγεται από το Κοντοδεσπότι Ευβοίας.

Aπό χθες το πρωί ο μεγιστάνας πρόεδρος της ομάδας ποδοσφαίρου της Γαλατασαράι και η Ευβοιώτισσα σύζυγός του βρίσκονται με το πολυτελές σκάφος τους στην παραλία των Πολιτικών, όπου έκαναν και πεζοπορία στην όμορφη παραλία.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ουνάλ Αϊσάλ και η δημοσιογράφος, Φανή Γραμματικόγιαννη παντρεύτηκαν το 2009. Ο Αϊσάλ γνώρισε την σύζυγο του σε πολυτελές εστιατόριο της Βουλιαγμένης. Ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος, αφού πολύ γρήγορα πήραν και οι δύο διαζύγιο. Μετά από έναν χρόνο το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στο Μανχάταν και δύο χρόνια αργότερα απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, την Αλίν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

19 Απριλίου 2024