Ενημερωτική συνάντηση εκπροσώπων των επιχειρήσεων του Αγροδιατροφικού Τομέα με Καθηγητές και Ερευνητές των εργαστηρίων του ΕΚΠΑ

Στα πλαίσια της πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης έργων στη Δράση «ΚΕΝΤΡΑ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ» το Επιμελητήριο Εύβοιας και το Συγκρότημα Ευρίπου του ΕΚΠΑ σχεδιάζουν την υποβολή πρότασης με τίτλο ” Κέντρο Ικανοτήτων Ευβοίας”. Το Κέντρο Ικανοτήτων Ευβοίας θα είναι Αυτόνομη Νομική Οντότητα, θα διαθέτει την απαραίτητη υποδομή και τεχνογνωσία και θα έχει ως βασικό σκοπό την υποστήριξη […]

7 Σεπτεμβρίου 2020

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Στα πλαίσια της πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης έργων στη Δράση «ΚΕΝΤΡΑ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ» το Επιμελητήριο Εύβοιας και το Συγκρότημα Ευρίπου του ΕΚΠΑ σχεδιάζουν την υποβολή πρότασης με τίτλο ” Κέντρο Ικανοτήτων Ευβοίας”.

Το Κέντρο Ικανοτήτων Ευβοίας θα είναι Αυτόνομη Νομική Οντότητα, θα διαθέτει την απαραίτητη υποδομή και τεχνογνωσία και θα έχει ως βασικό σκοπό την υποστήριξη της καινοτομίας σε τομείς της ελληνικής οικονομίας, μέσω της παροχής εξειδικευμένων/καινοτόμων υπηρεσιών και προϊόντων καθώς και της μεταφοράς τεχνολογίας σε επιχειρήσεις, ιδίως ΜΜΕ.

Για τη δημιουργία του Κέντρου Ικανοτήτων Ευβοίας απαιτείται εκτός από τη συμμετοχή του ΕΚΠΑ και του Επιμελητηρίου, η συμμετοχή και επιχειρήσεων του Αγροδιατροφικού Τομέα του Νομού Ευβοίας.

Με στόχο την ενημέρωσή αυτών των Επιχειρήσεων σχετικά με τη συγκεκριμένη πρόσκληση, αλλά και τις δυνατότητες που παρέχουν τα εργαστήρια και οι ερευνητικές ομάδες του ΕΚΠΑ σε επιχειρήσεις για την ανάπτυξη εξειδικευμένων/καινοτόμων υπηρεσιών και προϊόντων, θα διοργανωθεί τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 14:00  ενημερωτική συνάντηση εκπροσώπων των επιχειρήσεων με Καθηγητές και Ερευνητές των εργαστηρίων του ΕΚΠΑ στο κτήριο του Επιμελητηρίου Ευβοίας (Ελ. Βενιζέλου 12, 2ος όροφος, Χαλκίδα).

Το Επιμελητήριο προσκαλεί τις επιχειρήσεις του Αγροδιατροφικού Τομέα του Νομού Ευβοίας να συμμετάσχουν στη συνάντηση ώστε να ενημερωθούν για τα πλεονεκτήματα που μπορούν να αποκτήσουν από τη δυνητική συμμετοχή τους στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024