ΕΠΣΦ: Αναβάλλονται οι αγώνες του Νέου Κρικέλλου για 14 μέρες

Την αναβολή των επικείμενων αγώνων του Νέου Κρικέλλου για 14 μέρες, της ομάδας στην οποία ανήκει ο 16χρονος που διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό, ανακοίνωσε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδας σήμερα (9/9). Αναλυτικά η ανακοίνωση της ένωσης έχει ως εξής: «H Ε.Π.Σ.Φ. ενημερώνει  ότι νεαρός  ποδοσφαιριστής του σωματείου Α.Ε.Ν. Κρικέλλου διεγνώσθηκε  θετικός στον COVID-19 με ήπια […]

9 Σεπτεμβρίου 2020

του/της Newsroom

Την αναβολή των επικείμενων αγώνων του Νέου Κρικέλλου για 14 μέρες, της ομάδας στην οποία ανήκει ο 16χρονος που διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό, ανακοίνωσε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδας σήμερα (9/9).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ένωσης έχει ως εξής: «H Ε.Π.Σ.Φ. ενημερώνει  ότι νεαρός  ποδοσφαιριστής του σωματείου Α.Ε.Ν. Κρικέλλου διεγνώσθηκε  θετικός στον COVID-19 με ήπια συμπτώματα και μετά από απόφαση του  Ε.Ο.Δ.Υ. όλοι οι  εμπλεκόμενοι του σωματείου Α.Ε. ΝΕΟΥ ΚΡΙΚΕΛΛΟΥ τέθηκαν  σε καραντίνα 14 ημερών. Από την Ε.Π.Σ.Φ. έγινε επικοινωνία με τον Ε.Ο.Δ.Υ. και με τη Διοίκηση του σωματείου μας και αφού ευχηθούμε στο νεαρό ποδοσφαιριστή ταχεία ανάρρωση, αναβάλλουμε όλες τις αθλητικές δραστηριότητες της ομάδος μέχρι το τέλος της καραντίνας. (Κύπελλο και Πρωτάθλημα).

Επίσης, αναβάλλουμε και τον προγραμματισμένο αγώνα του Κυπέλλου μεταξύ των σωματείων ΔΑΦΝΗΣΙΑΚΟΣ ΑΡΚΙΤΣΑΣ  –  ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣ για προληπτικούς και μόνο λόγους (διότι το περασμένο Σάββατο διεξήχθη  φιλικός αγώνας μεταξύ των σωματείων ΔΑΦΝΗΣΙΑΚΟΥ ΑΡΚΙΤΣΑΣ – Ν.ΚΡΙΚΕΛΛΟΥ).

Σε καμία περίπτωση δε θα ρισκάρουμε την υγεία των αθλητών μας, των διαιτητών, προπονητών, παραγόντων και όλων όσων ασχολούνται με το  ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Μετά από κοινό αίτημα των σωματείων ΑΣΤΗΡ ΑΓ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ και ΜΑΛΕΣΙΝΑ  08 το οποίο έγινε δεκτό από την Επιτροπή Πρωταθλήματος ο αγώνας της 12/9/2020 θα διεξαχθεί στο γήπεδο Μαλεσίνας κι ο επαναληπτικός αγώνας  στο γήπεδο Αγ. Σεραφείμ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024