«Κόπηκε» η ΕΟ Λαμίας – Καρπενησίου στο ύψος του Παλιουρίου (φωτογραφίες, βίντεο)

Τεράστια και συνεχιζόμενα είναι τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η επέλαση του «Ιανού» στη Φθιώτιδα από νωρίς το πρωί. Αυτή την ώρα τμήμα του οδοστρώματος στην ΕΟ Λαμίας – Καρπενησίου, πριν το γήπεδο στο Παλιούρι Μακρακώμης κόπηκε και η κυκλοφορία διεξάγεται με δυσκολία από το ένα ρεύμα. Στο σημείο βρίσκεται ο Δήμαρχος Μακρακώμης, Γιώργος Χαντζής, […]

18 Σεπτεμβρίου 2020

του/της Newsroom

Τεράστια και συνεχιζόμενα είναι τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η επέλαση του «Ιανού» στη Φθιώτιδα από νωρίς το πρωί.

Αυτή την ώρα τμήμα του οδοστρώματος στην ΕΟ Λαμίας – Καρπενησίου, πριν το γήπεδο στο Παλιούρι Μακρακώμης κόπηκε και η κυκλοφορία διεξάγεται με δυσκολία από το ένα ρεύμα.

Στο σημείο βρίσκεται ο Δήμαρχος Μακρακώμης, Γιώργος Χαντζής, και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καστριού, Νίκος Κουμπούρας, προκειμένου να συνδράμουν στις επιχειρήσεις.

Στο Παλιούρι το νερό μπήκε σε σπίτια και νωρίτερα πραγματοποιήθηκε απεγκλωβισμός ηλικιωμένης από την οικία της.

Και στην περιοχή Γραμμενόρεμα σημειώνονται προβλήματα, με το νερό να παρασύρει περίπου 200 μελίσσια.

Διακόπηκαν όλα τα δρομολόγια της σιδηροδρομικής γραμμής Αθήνα – Θεσσαλονίκη

Διακόπτονται όλα τα δρομολόγια της σιδηροδρομικής γραμμής Αθήνα – Θεσσαλονίκη -Αθήνα λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ, λόγω των πλημμυρικών φαινομένων πριν την σήραγγα Όθρυος, η σιδηροδρομική γραμμή έχει υποστεί σοβαρές ζημιές και είναι απροσπέλαστη.

Επίσης, η αμαξοστοιχία 56 που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη επιστρέφει στην Αθήνα και η αμαξοστοιχία 58 που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αθήνα επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες απ’ το Παλιούρι:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

19 Απριλίου 2024