Μέχρι και την Πέμπτη η συγκέντρωση ελιών στο εργοστάσιο του Αγροτικού Ελαιουργικού Συνεταιρισμού Στυλίδας στη Λαμία

Μέχρι και την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου θα γίνεται συγκέντρωση μόνο βιολογικών ελιών και μέχρι 300 τεμ/κιλό, πράσινων (κονσερβολιάς και Χαλκιδικής), κατά τις πρωινές ώρες, στο εργοστάσιο του Αγροτικού Ελαιουργικού Συνεταιρισμού Στυλίδας στη ΒΙΠΕ Λαμίας. Από την Πέμπτη η συγκέντρωση θα γίνεται στα κατά τόπους σημεία συγκέντρωσης το απόγευμα για πράσινες βιολογικές και συμβατικές, Μεγάρων, Χαλκιδικής […]

7 Σεπτεμβρίου 2020

του/της Newsroom

Μέχρι και την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου θα γίνεται συγκέντρωση μόνο βιολογικών ελιών και μέχρι 300 τεμ/κιλό, πράσινων (κονσερβολιάς και Χαλκιδικής), κατά τις πρωινές ώρες, στο εργοστάσιο του Αγροτικού Ελαιουργικού Συνεταιρισμού Στυλίδας στη ΒΙΠΕ Λαμίας.

Από την Πέμπτη η συγκέντρωση θα γίνεται στα κατά τόπους σημεία συγκέντρωσης το απόγευμα για πράσινες βιολογικές και συμβατικές, Μεγάρων, Χαλκιδικής και κόκκινες ελιές.

Για την παράδοση ισχύουν τα εξής:

– Είναι ελεύθερα από όλους, εκτός για τις Μεγάρων, που αφορά μόνο τα μέλη.

– Συμβατικές πράσινες, βιολογικές πράσινες και Χαλκιδικής μέχρι 300 τεμ/κιλό, κόκκινες μέχρι 180 τεμ/κιλό και Μεγάρων μέχρι 350 τεμ/κιλό.

– Για τους παραγωγούς που παραδίδουν τον καρπό τους στο εργοστάσιο της ΒΙΠΕ Λαμίας η τιμή είναι αυξημένη κατά 0,02 ευρώ/κιλό.

– Να τηρηθεί αυστηρά το χρονικό όριο υπολειμματικότητας φυτοφαρμάκων. Έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλους τους παραγωγούς.

– Οι ελιές να μην είναι χτυπημένες από δάκο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024