Ο ΝΕΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

Ο νέος Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας κ. Κωνσταντίνος Δούνας επισκέφθηκε σήμερα, Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσόστομο στο γραφείο του. Στην εθιμοτυπική επίσκεψη αυτή, τόσο ο Σεβασμιώτατος, όσο και ο κ. Διευθυντής επιβεβαίωσαν την άριστη επικοινωνία και συνεργασία μεταξύ της Διευθύνσεως Δευτεροβάθμιας Εκπαιδεύσεως Ευβοίας και της τοπικής μας Εκκλησίας. Ο Σεβασμιώτατος […]

30 Σεπτεμβρίου 2020

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Ο νέος Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας κ. Κωνσταντίνος Δούνας επισκέφθηκε σήμερα, Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσόστομο στο γραφείο του.

Στην εθιμοτυπική επίσκεψη αυτή, τόσο ο Σεβασμιώτατος, όσο και ο κ. Διευθυντής επιβεβαίωσαν την άριστη επικοινωνία και συνεργασία μεταξύ της Διευθύνσεως Δευτεροβάθμιας Εκπαιδεύσεως Ευβοίας και της τοπικής μας Εκκλησίας.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στον κ. Διευθυντή ψυχοσωματική υγεία και την εκ Θεού ενδυνάμωσή του, για τα νέα του καθήκοντα και στο τέλος του προσέφερε, ως ευλογία, μία εικόνα της Παναγίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024