Σε Έξαρχο και Τραγάνα ο Γιάννης Οικονόμου για τον αγιασμό

Στη Λοκρίδα και συγκεκριμένα στον Έξαρχο και την Τραγάνα βρέθηκε ο βουλευτής Φθιώτιδας της ΝΔ, Γιάννης Οικονόμου, για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Συγκεκριμένα, ο κ. Οικονόμου έδωσε το «παρών» στην τελετή του αγιασμού στο διθέσιο δημοτικό σχολείο στον Έξαρχο Λοκρίδας ενώ στη συνέχεια παραβρέθηκε στον αγιασμό του τετραθέσιου δημοτικού σχολείου στην Τραγάνα. Στο […]

14 Σεπτεμβρίου 2020

του/της Newsroom

Στη Λοκρίδα και συγκεκριμένα στον Έξαρχο και την Τραγάνα βρέθηκε ο βουλευτής Φθιώτιδας της ΝΔ, Γιάννης Οικονόμου, για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Συγκεκριμένα, ο κ. Οικονόμου έδωσε το «παρών» στην τελετή του αγιασμού στο διθέσιο δημοτικό σχολείο στον Έξαρχο Λοκρίδας ενώ στη συνέχεια παραβρέθηκε στον αγιασμό του τετραθέσιου δημοτικού σχολείου στην Τραγάνα.

Στο μήνυμα του για την έναρξη της σχολικής χρονιάς ο κ. Οικονόμου αναφέρει: «Το σχολείο είναι οι γνώσεις και τα σπουδάγματα, είναι οι σχέσεις ζωής με τους δασκάλους και τους συμμαθητές, είναι η αγωγή και οι αρχές. Το σχολείο είναι το θεμέλιο για τα καλύτερα που είναι μπροστά. Καλή σχολική χρόνια σε όλους!»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024