Ευγενική χορηγία από την Ελληνική Εταιρεία Γρανιτών στις επιχειρησιακές ομάδες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας εκφράζει τις θερμότερες ευχαριστίες προς την Ελληνική Εταιρία Γρανιτών, για την ευγενική της χορηγία, ακόμη μία φορά, στις επιχειρησιακές ομάδες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας. Εκεί όπου απουσιάζει η κρατική-υπηρεσιακή μέριμνα, για την παροχή των απαραίτητων υλικών κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους, έρχεται η ιδιωτική πρωτοβουλία και δηλώνει παρών τονώνοντας […]

27 Οκτωβρίου 2020

του/της Newsroom

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας εκφράζει τις θερμότερες ευχαριστίες προς την Ελληνική Εταιρία Γρανιτών, για την ευγενική της χορηγία, ακόμη μία φορά, στις επιχειρησιακές ομάδες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας.

Εκεί όπου απουσιάζει η κρατική-υπηρεσιακή μέριμνα, για την παροχή των απαραίτητων υλικών κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους, έρχεται η ιδιωτική πρωτοβουλία και δηλώνει παρών τονώνοντας το φρόνημα των Ελλήνων Αστυνομικών και αναβαθμίζοντας την επιχειρησιακή τους ετοιμότητα.

Συγκεκριμένα, αποδόθηκε εξαιρετικά χρήσιμος υλικοτεχνικός εξοπλισμός (4 γιλέκα, 8 αντιβαλλιστικές πλάκες) από τον κ. Κόλλια Κωνσταντίνο, εκ μέρους της Ελληνικής Εταιρίας Γρανιτών, προς τους Αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας .

”Τέτοιες ενέργειες αφενός αναπτερώνουν το ηθικό των Συναδέλφων μας και αφετέρου αποτελούν την απόδειξη ότι το έργο τους αναγνωρίζεται από τους συμπολίτες μας, οι οποίοι αποτελούν και άξιους συμπαραστάτες στην επιτέλεση του υπηρεσιακού τους καθήκοντος, που δεν είναι άλλο από την καταπολέμηση και εξάλειψη της εγκληματικότητας, τονίζει η Ε.ΑΣ.Υ.Β “.

Τέλος, η Ελληνική Εταιρία Γρανιτών εκτός από πρωτοπόρος εταιρεία στον τομέα της, τόσο σε Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, αποτελεί και πρωτοπόρο εκ των συμπαραστατών του έργου των Αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Μαρτίου 2023