Κοινή δήλωση Αραχωβίτη, Τελιγιορίδου και Σαρακιώτη για τα βοσκοτόπια

Σε κοινή δήλωση προχώρησαν οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρος Αραχωβίτης, Ολυμπία Τελιγιορίδου και Γιάννης Σαρακιώτης, μετά από καταγγελίες και δημοσιεύματα για περίεργες πρακτικές σε σχέση με βοσκοτόπια και επιδοτήσεις στον ΟΠΕΚΕΠΕ. «Μετά τις καταγγελίες για τοποθετήσεις διευθυντών και προϊσταμένων, σειρά έχουν καταγγελίες και δημοσιεύματα για περίεργες πρακτικές σε σχέση με βοσκοτόπια και επιδοτήσεις στον ΟΠΕΚΕΠΕ. […]

5 Οκτωβρίου 2020

του/της Newsroom

Σε κοινή δήλωση προχώρησαν οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρος Αραχωβίτης, Ολυμπία Τελιγιορίδου και Γιάννης Σαρακιώτης, μετά από καταγγελίες και δημοσιεύματα για περίεργες πρακτικές σε σχέση με βοσκοτόπια και επιδοτήσεις στον ΟΠΕΚΕΠΕ.

«Μετά τις καταγγελίες για τοποθετήσεις διευθυντών και προϊσταμένων, σειρά έχουν καταγγελίες και δημοσιεύματα για περίεργες πρακτικές σε σχέση με βοσκοτόπια και επιδοτήσεις στον ΟΠΕΚΕΠΕ. Και μάλιστα αυτή τη φορά, φέρεται να υπάρχει εμπλοκή με ονόματα συγγενικών προσώπων ανώτατων κυβερνητικών παραγόντων.

Η αφωνία της κυβέρνησης δεν μπορεί να συνεχιστεί. Εδώ απαιτούνται απαντήσεις και απόδοση κοινωνικής δικαιοσύνης. Δεν ξέρουμε ποια θα είναι η επόμενη καταγγελία, αλλά ρυθμός καταιγίδας κινδυνεύει να πνίξει την κυβέρνηση στη λάσπη», αναφέρουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024