Ο ΣΥΡΙΖΑ για το «άδειασμα» Σταϊκούρα σε Μηταράκη

«Αν η κατάσταση δεν ήταν τραγική, η κυβέρνηση θα θύμιζε Δελφινάριο», αναφέρει σε χτεσινή του ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία σημειώνει την αντίθεση του Χρήστου Σταϊκούρα «στην προσφυγική δομή στην εκλογική του περιφέρεια καρφώνοντας τον κ. Μηταράκη». Αναλυτικά η ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Την ώρα που ο κ. Μητσοτάκης δήθεν έτριξε τα δόντια […]

1 Οκτωβρίου 2020

του/της Newsroom

«Αν η κατάσταση δεν ήταν τραγική, η κυβέρνηση θα θύμιζε Δελφινάριο», αναφέρει σε χτεσινή του ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία σημειώνει την αντίθεση του Χρήστου Σταϊκούρα «στην προσφυγική δομή στην εκλογική του περιφέρεια καρφώνοντας τον κ. Μηταράκη».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Την ώρα που ο κ. Μητσοτάκης δήθεν έτριξε τα δόντια στους υπουργούς του για τις ευθύνες για το γενικευμένο κυβερνητικό μπάχαλο, η κα Κεραμέως χρεώνει το φιάσκο με τις μάσκες και τα κενά στα σχολεία σε όλους πλην του εαυτού της, ο κ. Σταϊκούρας βγάζει ανακοίνωση για την τοποθέτηση του στο υπουργικό συμβούλιο και την αντίθεση του στην προσφυγική δομή στην εκλογική του περιφέρεια καρφώνοντας τον κ. Μηταράκη και περί τους σαράντα βουλευτές της ΝΔ δεν επιτρέπουν στον κ. Μητσοτάκη να φέρει στη βουλή για ψήφιση τις συμφωνίες με τη Βόρεια Μακεδονία απειλώντας με καταψήφιση.

Αν η κατάσταση απόλυτου χάους δεν ήταν τραγική για τους πολίτες, η κυβέρνηση θα θύμιζε απλά Δελφινάριο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024