Ούτε τον Βόλο…

Την τέταρτη ήττα της στο πρωτάθλημα γνώρισε η ομάδα της Λαμίας απ’ αυτή του Βόλου στο «Αθανάσιος Διάκος» το βράδυ της Δευτέρας 5 Οκτωβρίου, στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής. Η Λαμία αν θέλει να ελπίζει σε παραμονή, θα πρέπει να αλλάξει άρδην την κακή εικόνα που παρουσιάζει, αρχής γενομένης από τον […]

5 Οκτωβρίου 2020

του/της Newsroom

Την τέταρτη ήττα της στο πρωτάθλημα γνώρισε η ομάδα της Λαμίας απ’ αυτή του Βόλου στο «Αθανάσιος Διάκος» το βράδυ της Δευτέρας 5 Οκτωβρίου, στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής.

Η Λαμία αν θέλει να ελπίζει σε παραμονή, θα πρέπει να αλλάξει άρδην την κακή εικόνα που παρουσιάζει, αρχής γενομένης από τον επόμενο αγώνα με τον Παναιτωλικό και πάλι εντός έδρας. Από την άλλη, η ομάδα της Μαγνησίας έδειξε και πάλι τα καλά της στοιχεία, ξεδιπλώνοντας κυρίως με αντεπιθέσεις τις επιθετικές της αρετές.

Η πρώτη μεγάλη στιγμή του παιχνιδιού ανήκε στους γηπεδούχους. Ο Καραμάνος πάσαρε στην περιοχή με κεφαλιά για τον Χατζηστραβό, ο οποίος από καλή θέση έπιασε ένα ασθενές σουτ που κατέληξε στα χέρια του Γκαραβέλη στο 18’.

Δύο λεπτά αργότερα ο Σάντσες σούταρε δυνατά από αριστερά μέσα στην περιοχή, η μπάλα κόντραρε σε πόδια αμυντικών της Λαμίας, αλλά ο Θεοδωρόπουλος κατάφερε να αποκρούσει.

Στο 24΄τραγικό λάθος από την άμυνα της Λαμίας. Ο Αντέτζο δεν έδιωξε σωστά κι ο Δουβίκας έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή κι από δεξιά, απ’ όπου σούταρε διαγώνια δυνατά και άνοιξε το σκορ για τη βολιώτικη ομάδα.

Στο 27’ ακόμη ένα λάθος από τους γηπεδούχους που πέρασε ανεκμετάλλευτο απ’ τους φιλοξενούμενους. Ο Δουβίκας πήρε τη μπάλα και πάσαρε στον Μπαριέντος, ο οποίος ωστόσο έχασε το κοντρόλ μέσα στην περιοχή.

Πέναλτυ για τη Λαμία στο 32’. Ο Σαραμαντάς έβγαλε τη μπάλα για τον Βασιλόγιαννη, ο οποίος μπήκε στην περιοχή από αριστερά και ανατράπηκε. Μετά την εξέταση του VAR ωστόσο δόθηκε σωστά παράβαση εκτός περιοχής, την οποία δεν εκμεταλλεύτηκε η φθιωτική ομάδα.

Στο 37’ ακόμη μία ωραία επιθετική ανάπτυξη από τον Βόλο. Ο Φεράρι βγήκε από αριστερά και σέντραρε όμορφα για τον Δουβίκα. Αυτός έπιασε την κεφαλιά στην κίνηση η οποία κόντραρε στον Βύντρα και πέρασε κόρνερ.

Ένα λεπτό πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου δόθηκε πέναλτυ στη Λαμία για χέρι του Κολόμπο. Άσχημη εκτέλεση του Μπιανκόνι, απέκρουσε σωτήρια ο Γκαραβέλης και παρέμεινε έτσι το 0-1.

Με γκολ ξεκίνησαν το δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι, οι οποίοι παρουσιάστηκαν εμφανώς πιο ορεξάτοι. Ο Σκόνδρας πάσαρε στον Χατζηστραβό κι αυτός γύρισε παράλληλα από δεξιά στον Μπιανκόνι, ο οποίος με κοντινή προβολή ισοφάρισε στο 48’.

Στο 64’ ο Βόλος πήρε και πάλι το προβάδισμα. Ο Μαρτίνες ελίχθηκε από δεξιά και γύρισε παράλληλα για τον Δουβίκα, ο οποίος διπλασίασε από κοντά τα τέρματα της ομάδας του.

Δεν κατάφερε, παρά την πίεσή της, να απειλήσει από το σημείο εκείνο και έπειτα η Λαμία, η οποία αναλώθηκε σε κάποια μακρινά σουτ και κάπως έτσι γνώρισε την τέταρτη ήττα της σε ισάριθμες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα.

ΛΑΜΙΑ (Γιώργος Πετράκης): Θεοδωρόπουλος, Σκόνδρας, Σαραμαντάς, Αντέτζιο, Βύντρα (45+3’ Τζανετόπουλος), Παλαβαντισβίλι (65’ Βασιλακάκης), Μπεχαράνο (75’ Μπουλούλης), Χατζηστραβός (75’ Αραμπούλι), Καραμάνος, Βασιλόγιαννης (46’ Ντέλετιτς), Μπιανκόνι.

ΒΟΛΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): Γκαραβέλης, Τέκιο (55’ Ντετάκης), Φεράρι, Κολόμπο, Σάντσες (23’ Δημόπουλος), Τσοκάνης, Ριένστρα, Περέα (81’ Κιάκος), Δουβίκας, Μπαριέντος (55’ Γκουαροτσένα), Μαρτίνες.

Το προφίλ της 4ης αγωνιστικής:

Σάββατο 3/10

Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης 1-1 (54’ Αριγίμπι – 45’ Μπαράλες)

Κυριακή 4/10

Παναθηναϊκός – Άρης 0-1 (25’ Μαντσίνι)

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ 3-0 (8’ Ελ Καντουρί, 89’ 92’ Σβιντέρσκι)

Απόλλωνας Αθηνών – Λάρισα 1-0 (91’ Φατιόν)

Γιάννινα – Ολυμπιακός 1-1 (5’ Παμλίδης – 51’ Ελ Αραμπί)

Ατρόμητος – ΑΕΚ 1-0 (24’ Γούτας)

Δευτέρα 5/10

Λαμία – Βόλος 1-2 (48’ Μπιανκόνι – 24’ 64’ Δουβίκας)

Η βαθμολογία

  1. Άρης 10
  2. ΠΑΟΚ 8
  3. Ολυμπιακός 7 *
  4. Βόλος 7
  5. ΑΕΚ 6 *
  6. ΟΦΗ 5
  7. Ατρόμητος 5
  8. Αστέρας Τρίπολης 4 *
  9. Απόλλωνας Αθηνών 3 ***
  10. Παναιτωλικός 2
  11. Γιάννινα 2 **
  12. Λάρισα 1 *
  13. Παναθηναϊκός 1 *
  14. Λαμία 0

* Έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.

** Έχει δύο παιχνίδια λιγότερα.

*** Έχει τρία παιχνίδια λιγότερα.

Επόμενη αγωνιστική

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Λάρισα – Αστέρας Τρίπολης

Άρης – Απόλλωνας Αθηνών

Βόλος – Γιάννινα

ΟΦΗ – Παναθηναϊκός

Ολυμπιακός – Ατρόμητος

Λαμία – Παναιτωλικός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024