Τέσσερα θετικά κρούσματα στη Μαλεσίνα ανακοίνωσε ο Δήμος Λοκρών

Θετικοί στον κορωνοϊό διαγνώστηκαν χτες τέσσερις κάτοικοι της Μαλεσίνας, στο πλαίσιο διαγνωστικών τεστ που έγιναν στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λοκρών. Ενημερώθηκαν πως πρέπει να τεθούν σε κατ’ οίκον περιορισμό και είναι σε εξέλιξη η διαδικασία ιχνηλάτησης των επαφών τους. «Παρακαλούνται οι κάτοικοι να τηρούν τα μέτρα […]

28 Οκτωβρίου 2020

του/της Newsroom

Θετικοί στον κορωνοϊό διαγνώστηκαν χτες τέσσερις κάτοικοι της Μαλεσίνας, στο πλαίσιο διαγνωστικών τεστ που έγιναν στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λοκρών.

Ενημερώθηκαν πως πρέπει να τεθούν σε κατ’ οίκον περιορισμό και είναι σε εξέλιξη η διαδικασία ιχνηλάτησης των επαφών τους.

«Παρακαλούνται οι κάτοικοι να τηρούν τα μέτρα προφύλαξης και αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού», σημειώνει στην ανακοίνωσή του ο Δήμος.

Παράλληλα, θετικός βρέθηκε κι ένας στρατιώτης απ’ την Κρήτη, ο οποίος υπηρετεί στο ΚΕΥΠ Λαμίας. Ο νεαρός θα διακομισθεί για νοσηλεία στο 401 Στρατιωτικό Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024