Ανακοινώσεις για τον θάνατο του Γιώργου Κυριαζόπουλου

Ανδρέας Κολοκυθάς, Διοικητής Γ.Ν. Λαμίας Σεβόμενοι τον πόνο και την θλίψη της οικογένειας, νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε ως Διοίκηση μαζί με όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου μας, την αμέριστη συμπαράσταση μας στην σύζυγο, στην κόρη και στους λοιπούς συγγενείς, για τον απρόσμενο και άδικο θάνατο του Εξέχοντος Επιστήμονα και Ανθρώπου,  Διευθυντή της Μονάδας Εντατικής […]

23 Νοεμβρίου 2020

του/της Newsroom

Ανδρέας Κολοκυθάς, Διοικητής Γ.Ν. Λαμίας

Σεβόμενοι τον πόνο και την θλίψη της οικογένειας, νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε ως Διοίκηση μαζί με όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου μας, την αμέριστη συμπαράσταση μας στην σύζυγο, στην κόρη και στους λοιπούς συγγενείς, για τον απρόσμενο και άδικο θάνατο του Εξέχοντος Επιστήμονα και Ανθρώπου,  Διευθυντή της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας  (Μ.Ε.Θ) του ΓΝ Λαμίας  Γεώργιου Κυριαζόπουλου.                                      

Τα θερμά μας συλλυπητήρια  στην οικογένεια, τους φίλους και συγγενείς.

Όλοι μας συμπάσχουμε μαζί σας.

ΜΕΘ Γ.Ν. Λαμίας

Η οικογένειά μας βουβή και σαστισμένη. Σάλπαρες για θάλασσες ωραίες, ανοιχτές και αιώνιες. Καπετάνιε, να έχεις πλου με αγαθή σύμπνοια στοιχείων. Μαρία, κουράγιο. Έλενα, να είσαι περήφανη. Οι φίλοι σου, οι συνάδελφοί σου οι συνεργάτες σου.

Βαγγέλης Χατζημαργαρίτης, Διοικητής Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας – Κύμης – Καρύστου, Πρώην Διοικητής Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας

Στο άκουσμα του θανάτου του Γιώργου Κυριαζόπουλου  αισθάνομαι την ανάγκη ως συνεργάτης, Διοικητής και φίλος να εκφράσω την μεγάλη θλίψη μου για την απώλεια ενός ξεχωριστού ανθρώπου, που αγάπησε και υπηρέτησε την ιατρική με ανιδιοτελή προσφορά στο άνθρωπο  που απάλυνε  τον πόνο και χάριζε  ζωή.

Πάντα με πάθος στα οράματα και στους στόχους που έθετε, ακούραστος και αποτελεσματικός, κοντά στους ασθενείς αλλά και στον κάθε εργαζόμενο και συνεργάτη.

Ιδιαίτερα δε, είχα την τύχη να τον ορίσω Διευθυντή της ΜΕΘ, έγινα έτσι μάρτυρας αυτής της μοναδικής σχέσης που είχε με τους ασθενείς και τους συγγενείς τους, ενώ ταυτόχρονα συνέβαλλε δυναμικά στην αναπτυξιακή πορεία της και στην ποιότητα των υπηρεσιών ιδιαίτερα τις μέρες της υγειονομικής κρίσης που διανύουμε.

Να εκφράσω τα θερμότερά μου  συλλυπητήρια στην οικογένεια και οικείους του.

Αντίο φίλε, διευθυντά και ιατρέ μου Γιώργο

Καλό παράδεισο!

Ν.Ε. Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για τον απροσδόκητο θάνατο του διευθυντή της Μ.Ε.Θ. του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας Γιώργου Κυριαζόπουλου.

Του γιατρού που κοσμούσε με την εργασία και παρουσία του το ιατρικό λειτούργημα στην πόλη μας.

Η κοινωνία της Φθιώτιδας έχασε έναν ανιδιοτελή επαγγελματία της δημόσιας υγείας, ένα λαμπρό επιστήμονα, έναν αγωνιστή γιατρό,  ένα προοδευτικό πολίτη, που θα μας λείψει.

Η δημιουργία της ΜΕΘ στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, η επέκτασή της στην παρούσα φάση και η Δωρεά Οργάνων ήταν ένα μέρος της προσφοράς του στον άνθρωπο.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή  εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του, στην αγαπημένη του σύζυγο και στη μονάκριβη κόρη του.

Ν.Ε. Φθιώτιδας του Κινήματος Αλλαγής

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Φθιώτιδας του Κινήματος Αλλαγής εκφράζει τα  ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Γιώργου Κυριαζόπουλου .

Η Φθιώτιδα έχασε ένα σπουδαίο ιατρό και άνθρωπο ο οποίος πρόσφερε  διαχρονικά τις υπηρεσίες τους σε πάρα πολλούς συμπολίτες  μας ενώ από τη θέση του Διευθυντή κατάφερε τους τελευταίους μήνες να επεκτείνει τη  ΜΕΘ του ΓΝ Λαμίας, προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες της μάχης κατά του κορωνοϊού.

Το κενό που αφήνει η απώλεια ενός ακόμη εξαίρετου επιστήμονα, εν καιρώ μάλιστα υγειονομικού «πολέμου», είναι δυσαναπλήρωτο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024