Έπιασαν τον κλέπτη μινι μάρκετ

Από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, εξιχνιάσθηκε άμεσα κλοπή από κατάστημα μίνι μάρκετ, η οποία διαπράχθηκε προχθές (15-11-2020) τις πρώτες πρωινές ώρες, σε περιοχή της Χαλκίδας. Κατά τη διενεργηθείσα έρευνα, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός ημεδαπού, ο οποίος αναζητείται για να συλληφθεί, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Ειδικότερα ο ανωτέρω, μαζί με δύο ακόμη συνεργούς του […]

17 Νοεμβρίου 2020

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, εξιχνιάσθηκε άμεσα κλοπή από κατάστημα μίνι μάρκετ, η οποία διαπράχθηκε προχθές (15-11-2020) τις πρώτες πρωινές ώρες, σε περιοχή της Χαλκίδας.

Κατά τη διενεργηθείσα έρευνα, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός ημεδαπού, ο οποίος αναζητείται για να συλληφθεί, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Ειδικότερα ο ανωτέρω, μαζί με δύο ακόμη συνεργούς του τα στοιχεία ταυτότητας των οποίων διερευνώνται, έθραυσαν γυάλινη θύρα του καταστήματος και αφαίρεσαν την ταμειακή μηχανή, η οποία περιείχε χρηματικό ποσό.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Κυκλοφορούσε με ναρκωτικά

Συνελήφθη ημεδαπός, χθες (16-11-2020) το βράδυ σε ευρύτερη περιοχή της Αιδηψού Ευβοίας, από αστυνομικούς της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας, για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε στη κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα κάνναβης.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας.

Πιάστηκε φυγόποινη

Συνελήφθη ημεδαπή, χθες (16-11-2020) το πρωί στην Άμφισσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας – Δελφών, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε Απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Λαμίας, με ποινή κάθειρξης (7) ετών, για υπεξαίρεση και υπεξαγωγή εγγράφων.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε αρμοδίως και διατάχθηκε η φυλάκισή της σε Κατάστημα Κράτησης της χώρας.

Μάστιγα τα ναρκωτικά

Συνελήφθη ημεδαπός, χθες (16-11-2020) το απόγευμα στα Ψαχνά Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Διρφύων – Μεσσαπίων, για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε στη κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία, που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους (26,1) γραμμαρίων.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Διρφύων – Μεσσαπίων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024