Η Λιβαδειά γιορτάζει τα Εισόδια Της Θεοτόκου κεκλεισμένων των θυρών

Η 21η Νοεμβρίου είναι μια ιδιαίτερη γιορτή για την πόλη, της Λιβαδειάς! Η Θεομήτωρ Παναγία, η πολιούχος της Λιβαδειάς, γιορτάζει τα Εισόδια της στον ναό.  Οι συγκυρίες και το αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο που εφαρμόζεται σε ολόκληρη τη χώρα δεν μας επιτρέπουν να γιορτάσουμε τα Εισόδια της Θεοτόκου, με την λαμπρότητα που αρμόζει. Η θεία Λειτουργία […]

20 Νοεμβρίου 2020

του/της Newsroom

Η 21η Νοεμβρίου είναι μια ιδιαίτερη γιορτή για την πόλη, της Λιβαδειάς!

Η Θεομήτωρ Παναγία, η πολιούχος της Λιβαδειάς, γιορτάζει τα Εισόδια της στον ναό.  Οι συγκυρίες και το αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο που εφαρμόζεται σε ολόκληρη τη χώρα δεν μας επιτρέπουν να γιορτάσουμε τα Εισόδια της Θεοτόκου, με την λαμπρότητα που αρμόζει. Η θεία Λειτουργία θα ψαλεί από τον  Μητροπολιτικό Ναό Λεβαδείας, κεκλεισμένων των θυρών και δεν θα ακολουθήσει η καθιερωμένη λιτάνευση της εικόνας στην πόλη.

 Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας εύχεται σε όλους χρόνια πολλά, υγεία, υπομονή και δύναμη στον αγώνα που δίνουμε ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί.  Η σκέψη μας στρέφεται γύρω από όλους τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται  καθώς και στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο Β’ και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση.  Ο στόχος μας είναι να βρεθούμε όλοι μαζί πάλι υγιείς και ασφαλείς, με το τέλος της πανδημίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024