Πρωτοβουλία συνεργασίας Επιμελητηρίου και Δ/σης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας

Επιμελητήριο Εύβοιας και Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ευβοίας αναπτύσσουν άμεσα, συνεργασία για την από κοινού διοργάνωση και υλοποίηση προγραμμάτων τηλεκπαίδευσης και δια ζώσης – όταν αυτό καταστεί δυνατόν  – των μαθητών των Δημοτικών Σχολείων με σκοπό την εισαγωγική μύηση και γνωριμία τους με την σύγχρονη φιλοσοφία του επιχειρείν,   πρωτίστως δε, σε θέματα παραγωγικής διαδικασίας παραδοσιακών […]

27 Νοεμβρίου 2020

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Επιμελητήριο Εύβοιας και Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ευβοίας αναπτύσσουν άμεσα, συνεργασία για την από κοινού διοργάνωση και υλοποίηση προγραμμάτων τηλεκπαίδευσης και δια ζώσης – όταν αυτό καταστεί δυνατόν  – των μαθητών των Δημοτικών Σχολείων με σκοπό την εισαγωγική μύηση και γνωριμία τους με την σύγχρονη φιλοσοφία του επιχειρείν,   πρωτίστως δε, σε θέματα παραγωγικής διαδικασίας παραδοσιακών τοπικών προϊόντων. Τα προγράμματα θα είναι ειδικής κατεύθυνσης εστιασμένα σε μαθητές επιπέδου πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Αυτό ήταν το άμεσο αποτέλεσμα συνάντησης που πραγματοποίησε σήμερα ο  Προέδρος του Επιμελητηρίου κ. Γιάννης Γεροντίτης, με τον Δ/ντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Εύβοιας κο Γρηγόρη Δάσκο.

Στην ίδια συνάντηση που έλαβε χώρα στα γραφεία του Επιμελητηρίου, ο κ. Δάσκος αναφερόμενος σε θέματα εκπαίδευσης αναφέρθηκε για την ύπαρξη ανάγκης αυτή την περίοδο, προμήθειας κάποιων μαθητών με συσκευές tablet, ζητώντας το Επιμελητήριο να συνδράμει εάν είναι δυνατόν, προς αυτή την κατεύθυνση. Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου δεσμεύτηκε για την κατά το δυνατόν θετικότερη εξέταση του θέματος από το Φορέα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

13 Απριλίου 2024