Σίμος Κεδίκογλου: «Ξεκίνησε το πρώτο βήμα για τη δημιουργία Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στη Βόρεια Εύβοια»

Θετικά ήταν τα αποτελέσματα της Επιθεώρησης των κτιριακών εγκαταστάσεων του Κέντρου Υγείας Ιστιαίας για τη δημιουργία Μονάδας Τεχνητού Νεφρού. Ουσιαστικά είναι το πρώτο βήμα για την υλοποίηση της Μονάδας που θα δώσει τέλος στην καθημερινή ταλαιπωρία δεκάδων νεφροπαθών και των οικογενειών τους στη Βόρεια Εύβοια. Όπως διαβεβαίωσε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Χαλκίδας, Βαγγέλης Χατζημαργαρίτης, που […]

3 Νοεμβρίου 2020

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Θετικά ήταν τα αποτελέσματα της Επιθεώρησης των κτιριακών εγκαταστάσεων του Κέντρου Υγείας Ιστιαίας για τη δημιουργία Μονάδας Τεχνητού Νεφρού.

Ουσιαστικά είναι το πρώτο βήμα για την υλοποίηση της Μονάδας που θα δώσει τέλος στην καθημερινή ταλαιπωρία δεκάδων νεφροπαθών και των οικογενειών τους στη Βόρεια Εύβοια.

Όπως διαβεβαίωσε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Χαλκίδας, Βαγγέλης Χατζημαργαρίτης, που πραγματοποίησε την επιθεώρηση, έχει ήδη εξασφαλιστεί και ο απαραίτητος εξοπλισμός και έχουν, επίσης, δρομολογηθεί οι διαδικασίες για την ταχύτερη δυνατή πρόσληψη του απαραίτητου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Ο βουλευτής Εύβοιας, Σίμος Κεδίκογλου δήλωσε: «Οι προσπάθειες ετών για τη δημιουργία Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στη Βόρεια Εύβοια φτάνουν όλο και πιο κοντά σε αίσιο τέλος. θα συνεχίσουμε, φυσικά, να παρακολουθούμε βήμα προς βήμα την υλοποίηση της προσπάθειας»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024