Ζευγάρι έκλεβε χαλκό από εργοστάσιο στη Θήβα

Συνελήφθησαν άμεσα χθες (15-11-2020) το μεσημέρι, δύο (2) ημεδαποί και συγκεκριμένα ένας άνδρας και μία γυναίκα, κατηγορούμενοι για κλοπή από ανενεργό εργοστάσιο περιοχής της Θήβας. Ειδικότερα, περιπολούντες αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, από κοινού με αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. της ιδίας Υπηρεσίας και του Αστυνομικού Τμήματος Θηβών, ενημερώθηκαν από το Κέντρο Επιχειρήσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας […]

16 Νοεμβρίου 2020

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Συνελήφθησαν άμεσα χθες (15-11-2020) το μεσημέρι, δύο (2) ημεδαποί και συγκεκριμένα ένας άνδρας και μία γυναίκα, κατηγορούμενοι για κλοπή από ανενεργό εργοστάσιο περιοχής της Θήβας.

Ειδικότερα, περιπολούντες αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, από κοινού με αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. της ιδίας Υπηρεσίας και του Αστυνομικού Τμήματος Θηβών, ενημερώθηκαν από το Κέντρο Επιχειρήσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, για κλοπή μεταλλικών αντικειμένων και καλωδίων χαλκού, από τις εγκαταστάσεις του προαναφερόμενου εργοστασίου.

Η άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων που μετέβησαν στο σημείο, είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη, μετά από πεζή καταδίωξη σε παρακείμενους αγρούς, των δύο ανωτέρω δραστών, ενώ αναζητούνται για να συλληφθούν έξι (6) τουλάχιστον ακόμη άγνωστοι συνεργοί τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024