Διαδικτυακό πρόγραμμα κατάρτισης «Υγιεινή Τροφίμων»

Πρόγραμμα κατάρτισης «Υγιεινή Τροφίμων» ολοκληρώνει σε πρώτη φάση με πλήρη επιτυχία διαδικτυακά, σήμερα Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου, για τις επιχειρήσεις μέλη του, ο Σύλλογος Καφεπωλών και Εστιατόρων Ανατολικής Φθιώτιδας σε συνεργασία με το ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ. Ο Φορέας Υλοποίησης μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου δίνει στους καταρτιζόμενους προσωρινές βεβαιώσεις, καθώς και όλη την εξεταστέα ύλη. Οι επίσημες […]

10 Δεκεμβρίου 2020

του/της Newsroom

Πρόγραμμα κατάρτισης «Υγιεινή Τροφίμων» ολοκληρώνει σε πρώτη φάση με πλήρη επιτυχία διαδικτυακά, σήμερα Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου, για τις επιχειρήσεις μέλη του, ο Σύλλογος Καφεπωλών και Εστιατόρων Ανατολικής Φθιώτιδας σε συνεργασία με το ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ.

Ο Φορέας Υλοποίησης μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου δίνει στους καταρτιζόμενους προσωρινές βεβαιώσεις, καθώς και όλη την εξεταστέα ύλη. Οι επίσημες Βεβαιώσεις εκδίδονται σε δεύτερη φάση, μετά την επιτυχή περάτωση των εξετάσεων αξιολόγησης των καταρτιζόμενων σε χώρο και χρόνο που καθορίζονται από τον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ).

Υπενθυμίζεται ότι η υποχρέωση κατάρτισης αφορά επιχειρήσεις όπως ζαχαροπλαστεία, αρτοποιεία, κυλικεία, εστιατόρια, fast food, καφετέριες, καφενεία –ουζερί, παντοπωλεία-μανάβικα κ.ά.)

Ο Σύλλογος Καφεπωλών και Εστιατόρων Ανατολικής  Φθιώτιδας θα προχωρήσει στην διοργάνωση δεύτερου προγράμματος κατάρτισης «Υγιεινή Τροφίμων». Για δήλωση ενδιαφέροντος  αι αποστολή αιτήσεων συμμετοχής,  μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Σύλλογο Καφεπωλών και Εστιατόρων Ανατολικής Φθιώτιδας στο e-mail: seskaaf@gmail.com και στα τηλέφωνα 6980124795 και 6977266466.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024