Εξιχνιάσθηκε κλοπή από κατάστημα στην Αράχοβα

Από τον Αστυνομικό Σταθμό Αράχοβας Βοιωτίας, εξιχνιάσθηκε κλοπή από κατάστημα της περιοχής, η οποία διαπράχθηκε πριν από έναν περίπου χρόνο (Δεκέμβριος του 2019). Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία. Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες της 20-12-2019, ο ανωτέρω παραβίασε θύρα του καταστήματος και […]

5 Δεκεμβρίου 2020

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Από τον Αστυνομικό Σταθμό Αράχοβας Βοιωτίας, εξιχνιάσθηκε κλοπή από κατάστημα της περιοχής, η οποία διαπράχθηκε πριν από έναν περίπου χρόνο (Δεκέμβριος του 2019).

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.

Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες της 20-12-2019, ο ανωτέρω παραβίασε θύρα του καταστήματος και αφαίρεσε από το εσωτερικό του διάφορα είδη ένδυσης και υπόδησης.

Την προανάκριση διενήργησε ο Αστυνομικός Σταθμός Αράχοβας.

Συνελήφθη για ναρκωτικά στη Θήβα

Συνελήφθη, χθες (04-12-2020) το απόγευμα στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας ημεδαπός, για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε στη κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα κάνναβης.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.

Συνελήφθη αλλοδαπός για ναρκωτικά στη Χαλκίδα

Συνελήφθη, χθες (04-12-2020) το βράδυ στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, ένας αλλοδαπός, για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε στη κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα κάνναβης.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024