Επιβολή περιοριστικών μέτρων για επτά μέρες στο Ραπτόπουλο του Δήμου Αγράφων

Την επιβολή περιοριστικών μέτρων για επτά μέρες στην Τοπική Κοινότητα Ραπτοπούλου του Δήμου Αγράφων, για επιτακτικούς λόγους αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας και ειδικότερα για τον περιορισμό της διασποράς και των επιπτώσεων της νόσου COVID-19 αποφάσισε ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειος Παπαγεωργίου. Συγκεκριμένα, αποφασίστηκαν τα εξής περιοριστικά μέτρα: – Η προσωρινή επιβολή περιορισμού κατ’ […]

10 Δεκεμβρίου 2020

του/της Newsroom

Την επιβολή περιοριστικών μέτρων για επτά μέρες στην Τοπική Κοινότητα Ραπτοπούλου του Δήμου Αγράφων, για επιτακτικούς λόγους αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας και ειδικότερα για τον περιορισμό της διασποράς και των επιπτώσεων της νόσου COVID-19 αποφάσισε ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειος Παπαγεωργίου.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκαν τα εξής περιοριστικά μέτρα:

– Η προσωρινή επιβολή περιορισμού κατ’ οίκον των κατοίκων του χωριού και η προσωρινή άρση της δυνατότητας μετακίνησής τους εκτός των ορίων της γεωγραφικής ενότητας των Τ.Κ. του Δήμου τους.

– Η λήψη μέριμνας από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον δήμο Αγράφων για την τροφοδοσία και την παροχή ειδών πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, φάρμακα κ.ά) των κατοίκων και η κάθε είδους συνδρομή σε περιπτώσεις χρονίως πασχόντων και αναξιοπαθούντων.

– Η λήψη μέριμνας της Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Στερεάς Ελλάδας για συνδρομή σε προσωπικό και μέσα, όπου και όταν απαιτηθεί.

– Η επιτήρηση και ανάληψη κάθε αναγκαίας ενέργειας από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας για την τήρηση του κατ’ οίκον και γεωγραφικού περιορισμού των κατοίκων του χωριού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024