Πέθανε ο κυνηγός που δέχτηκε σφαίρα από το όπλο του αδερφού του

Ο 52χρονος είχε  μεταφερθεί στο ΓΝ Καρπενησίου, διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Λαμίας όπου κατέληξε Πέθανε ο 52χρονος κυνηγός από τους Δομιανούς Ευρυτανίας που τραυματίστηκε από σφαίρα του αδερφού του, στο κυνήγι Ο άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή λίγο αφότου εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Λαμίας. Το περιστατικό, […]

27 Δεκεμβρίου 2020

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Ο 52χρονος είχε  μεταφερθεί στο ΓΝ Καρπενησίου, διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Λαμίας όπου κατέληξε

Πέθανε ο 52χρονος κυνηγός από τους Δομιανούς Ευρυτανίας που τραυματίστηκε από σφαίρα του αδερφού του, στο κυνήγι

Ο άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή λίγο αφότου εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Λαμίας.

Το περιστατικό, σημειώθηκε γύρω στις 11:00’ το πρωί του Σαββάτου (26/12) στην περιοχή της Φουρνάς Ευρυτανίας, στην πρώτη ουσιαστικά ημέρα που επιτράπηκε και πάλι το κυνήγι στη χώρα.

Η σφαίρα εξοστρακίστηκε και βρήκε τον 52χρονο στο κεφάλι

Μια παρέα κυνηγών από τους Δομιανούς, μεταξύ των οποίων και δύο αδέλφια, είχε πάει για κυνήγι αγριόχοιρου στη Φουρνά. Ο 53χρονος φέρεται να πυροβόλησε κυνηγώντας το θήραμά του και η σφαίρα εξοστρακίστηκε βρίσκοντας στο κεφάλι λίγο πάνω από το μάτι, τον 52χρονο.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο ΓΝ Καρπενησίου, όπου και διασωληνώθηκε καθώς η κατάστασή του ήταν εξαιρετικά σοβαρή. Αξιολογήθηκε μάλιστα η διακομιδή του στο Νοσοκομείο Λαμίας για τη νοσηλεία του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια κάτω από τα οποία σημειώθηκε ο τραυματισμός του 52χρονου διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρπενησίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024