Σύλληψη στην Αιδηψό με 8 κιλά κάνναβη

Από αστυνομικούς της Γ΄ Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων, εντοπίστηκε την Πέμπτη το απόγευμα σε ευρύτερη περιοχή της Αιδηψού Ευβοίας και συνελήφθη ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών. Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε αρχικά στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία, που περιείχε ποσότητα κάνναβης, […]

11 Δεκεμβρίου 2020

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Από αστυνομικούς της Γ΄ Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων, εντοπίστηκε την Πέμπτη το απόγευμα σε ευρύτερη περιοχή της Αιδηψού Ευβοίας και συνελήφθη ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε αρχικά στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία, που περιείχε ποσότητα κάνναβης, μεικτού βάρους 14,8 γραμμαρίων.

Ακολούθως από αποθήκη ιδιοκτησίας του, οι αστυνομικοί κατάσχεσαν επιπλέον δύο αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους 8 κιλών και 41,2 γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας.

Οι έρευνες και οι επιχειρήσεις για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.

Τον έπιασαν να παραβιάζει μπαλκονόπορτες πολυκατοικίας

Η άμεση κινητοποίηση αστυνομικών του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, μετά από ενημέρωση για παραβίαση οικιών, είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός αλλοδαπού, τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, στον ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας περιοχής της Χαλκίδας.

Ειδικότερα ο ανωτέρω, με τη χρήση σχοινιού, αναρριχήθηκε στον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας και παραβίασε τις μπαλκονόπορτες τριών διαμερισμάτων, με σκοπό την κλοπή, πλην όμως έγινε αντιληπτός και τράπηκε σε φυγή.

Οι περιπολούντες αστυνομικοί που προσέτρεξαν άμεσα στο σημείο, συνέλαβαν αυτόν πριν προλάβει να διαφύγει, ενώ κατάσχεσαν το σχοινί που χρησιμοποίησε και ένα σφυρί, ως διαρρηκτικό εργαλείο.

Γίνεται μνεία ότι ο δράστης είχε συλληφθεί ξανά πριν από τέσσερις ημέρες, για κλοπή τροχοφόρου, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας.

Η διενέργεια περιπολιών και ελέγχων από τις Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας, με σκοπό την προστασία του κοινωνικού συνόλου και την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας, θα συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό.

Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Του βρήκαν ναρκωτικά

Συνελήφθη ημεδαπός, το απόγευμα της Πέμπτης σε περιοχή των Ψαχνών Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Διρφύων – Μεσσαπίων, για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε στη κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Διρφύων – Μεσσαπίων.

Γυναίκα η δράστης κλοπής σε σπίτι ηλικιωμένου

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, εξιχνιάσθηκε άμεσα κλοπή από οικία ηλικιωμένου ημεδαπού, η οποία διαπράχθηκε την Πέμπτη το πρωί, σε ευρύτερη περιοχή της Λαμίας.

Κατά τη διενέργεια της έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας μίας ημεδαπής, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία και αναζητείται για να συλληφθεί, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Ειδικότερα, η ανωτέρω εισήλθε στην οικία και αφαίρεσε από το εσωτερικό της ένα πορτοφόλι, το οποίο περιείχε μικρό χρηματικό ποσό, καθώς επίσης και διάφορα χρυσαφικά – τιμαλφή του παθόντα.

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024