Συνελήφθη αλλοδαπός για ναρκωτικά στη Χαλκίδα

Συνελήφθη αλλοδαπός, χθες (28-12-2020) το απόγευμα στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφάλειας Χαλκίδας, για κατοχή ναρκωτικών. Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε στη κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία, που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους (11) γραμμαρίων. Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας. Συνελήφθη για ναρκωτικά σε […]

29 Δεκεμβρίου 2020

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Συνελήφθη αλλοδαπός, χθες (28-12-2020) το απόγευμα στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφάλειας Χαλκίδας, για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε στη κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία, που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους (11) γραμμαρίων.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Συνελήφθη για ναρκωτικά σε περιοχή της Χαλκίδας

Συνελήφθη ημεδαπός, σήμερα (29-12-2020) μεταμεσονύχτιες ώρες σε ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφάλειας Χαλκίδας, για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στη κατοχή του και κατασχέθηκαν μία αυτοσχέδια συσκευασία, που περιείχε ποσότητα ηρωίνης, καθαρού βάρους (3,3) γραμμαρίων, καθώς και δέκα (10) δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Ανήλικος ο κλέπτης αυτοκινήτου στην Άμφισσα

Από το Τμήμα Ασφαλείας Άμφισσας – Δελφών, εξιχνιάσθηκε κλοπή από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, η οποία διαπράχθηκε τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους στην Άμφισσα και σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία σε βάρος ανήλικου ημεδαπού.

Ειδικότερα ο ανωτέρω, εκμεταλλευόμενος ανοιχτό παράθυρο του οχήματος, αφαίρεσε από το εσωτερικό του ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα προσωπικά έγγραφα, τα οποία υπήρχαν στη θήκη αυτού.

Ο ανήλικος προσήχθη χθες το απόγευμα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Άμφισσας – Δελφών και στη κατοχή του βρέθηκε το κλεμμένο κινητό τηλέφωνο, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο κάτοχό του.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Άμφισσας – Δελφών.

Εξιχνιάσθηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπών, στην ευρύτερη περιοχή του Διστόμου Βοιωτίας

Από το Αστυνομικό Τμήμα Διστόμου-Αράχοβας-Αντίκυρας, εξιχνιάσθηκαν (3) κλοπές (δύο από πρατήρια υγρών καυσίμων και μία από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος), οι οποίες διαπράχθηκαν από μεσημβρινές ώρες της 27 έως πρωινές ώρες της 28-12-2020, στην ευρύτερη περιοχή του Διστόμου Βοιωτίας.

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός ανήλικου ημεδαπού, ο οποίος μαζί με δύο ακόμη άγνωστους δράστες – συνεργούς του, παραβίασαν αντίστοιχα παράθυρα και θύρα των ανωτέρω τριών καταστημάτων και αφαίρεσαν από το εσωτερικό τους χρηματικά ποσά.

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Διστόμου-Αράχοβας-Αντίκυρας.

Συνελήφθη γυναίκα για κλοπή από κατάστημα σούπερ μάρκετ στην Άμφισσα

Συνελήφθη, χθες (28-12-2020) το μεσημέρι στην Άμφισσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας – Δελφών, μία ημεδαπή για κλοπή.

Ειδικότερα, η ανωτέρω εισήλθε σε κατάστημα σούπερ μάρκετ και αφαίρεσε εμπορεύματα, τα οποία έκρυψε στο μπουφάν που φορούσε, όμως έγινε αντιληπτή και συνελήφθη από τους προστρέξαντες αστυνομικούς.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Άμφισσας – Δελφών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024