Αιμοδοσία πραγματοποιείται στην Π.Ε. Βοιωτίας από το Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς

Η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας , σε άριστη συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς, προέβη και πάλι,  σε παραχώρηση της  αίθουσας πολλαπλών χρήσεων της Π. Ε. Β. για αιμοδοσία. Με αυτό τον τρόπο θα  καλυφθούν οι ανάγκες που έχουν προκύψει και τα αποθέματα αίματος, θα  είναι επαρκή για το Νοσοκομείο της πόλης, έτσι ώστε να αντιμετωπιστούν […]

21 Ιανουαρίου 2021

του/της Newsroom

Η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας , σε άριστη συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς, προέβη και πάλι,  σε παραχώρηση της  αίθουσας πολλαπλών χρήσεων της Π. Ε. Β. για αιμοδοσία.

Με αυτό τον τρόπο θα  καλυφθούν οι ανάγκες που έχουν προκύψει και τα αποθέματα αίματος, θα  είναι επαρκή για το Νοσοκομείο της πόλης, έτσι ώστε να αντιμετωπιστούν τα όποια προβλήματα προκύψουν, κι ενόψει της πανδημίας.

Από τη  Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021, η αίθουσα χρησιμοποιείται από το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Λιβαδειάς και πραγματοποιούνται καθημερινά αιμοληψίες από τις 8:30 π.μ. έως τις 13:00 μ.μ..

Εξαιρούνται τα Σαββατοκύριακα και οι αργίες.

Τηλ. Επικ.: 2261084115  και 2261020059 (αιμοδοσία) και  2261084114 (γιατροί)

« Αρκεί  μια μικρή πράξη και λίγο από τον ελεύθερο χρόνο μας για να κάνει τη διαφορά και να προσφέρουμε όλοι μας στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Καλούμε τους συμπολίτες μας να προσφέρουν αίμα, τηρώντας τα μέτρα προφύλαξης», δήλωσε  η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024