«Από το Α έως το Ω: Μία Ακαδημία για Γονείς» – Σήμερα η 4η Συνάντηση

Το πρόγραμμα προαγωγής υγείας «Από το Α έως το Ω: μία Ακαδημία για Γονείς», το οποίο πραγματοποιείται για έκτη συνεχή χρονιά από τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Νοσοκομείο Παίδων «Π & Α Κυριακού», σας καλεί να παρακολουθήσετε το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει οκτώ δίωρες […]

13 Ιανουαρίου 2021

του/της Newsroom

Το πρόγραμμα προαγωγής υγείας «Από το Α έως το Ω: μία Ακαδημία για Γονείς», το οποίο πραγματοποιείται για έκτη συνεχή χρονιά από τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Νοσοκομείο Παίδων «Π & Α Κυριακού», σας καλεί να παρακολουθήσετε το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ).

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει οκτώ δίωρες διαδραστικές, διαδικτυακές συναντήσεις γονέων τη δεύτερη Τετάρτη κάθε μήνα από τις 18:15 έως 20:00 έως τον Μάιο, όπου παρουσιάζονται θέματα σχετικά με την υγεία, την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των παιδιών, τις σχέσεις στην οικογένεια, το σχολείο κλπ., και τελεί υπό την Αιγίδα του ΕΔΔΥΠΠΥ και του Υπουργείου Υγείας.

Σήμερα το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η 4η Συνάντηση με θέμα: «Μαθησιακές Δυσκολίες και Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής – Υπερκινητικότητας (ΔΕΠ-Υ)».

Εισηγήσεις:

– Κων/νος Καλιανιώτης, Λογοπεδικός – Ειδικός Παιδαγωγός, Ακαδημαϊκός Υπότροφος ΕΚΠΑ

– Ευθαλία Τζίλα, Παιδοψυχίατρος MSc, Ακαδημαϊκή Υπότροφος ΕΚΠΑ Συντονισμός/Σχολιασμός: Ντορέττα Αστέρη, Εκπαιδευτικός – Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση, Δρ. Ειδικής Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας ΕΚΠΑ.

Το πρόγραμμα των διαδραστικών συναντήσεων είναι απόλυτα προσαρμοσμένο και εφαρμοσμένο στις συνθήκες της περιόδου #ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ.

Για να ενημερωθείτε σχετικά με χρήσιμες συμβουλές για τη διαχείριση της καθημερινότητας με τα παιδιά τώρα που μένουμε σπίτι δείτε το ακόλουθο συνημμένο αρχείο.

booklet_covid

Δείτε το ημερολόγιο του 2021 που έχουν φτιάξει οι Ακαδημίες Γονέων στο ακόλουθο αρχείο.

calendar_covid

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, παρακαλούμε να την υποβάλλετε στο info@eddyppy.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

17 Μαΐου 2024