Γιώργος Χρυσοστόμου: “Με απειλούσε…Με έπαιρνε τηλέφωνα…”

Μια δύσκολη εμπειρία, αυτή της λεκτικής βίας είχε στα 16 του ο ηθοποιός Γιώργος Χρυσοστόμου, την οποία και μοιράσθηκε στον Θέμα 104,6. Συγκεκριμένα ανέφερε, «Το έχω ζήσει αυτό όταν ήμουν 16 από έναν κύριο που με απειλούσε», «Περίμενα 6 χρόνια και τον είδα από κοντά, το έκανε από το τηλέφωνο. Η λύση, όπως λέει, δεν […]

26 Ιανουαρίου 2021

του/της Newsroom

Μια δύσκολη εμπειρία, αυτή της λεκτικής βίας είχε στα 16 του ο ηθοποιός Γιώργος Χρυσοστόμου, την οποία και μοιράσθηκε στον Θέμα 104,6.

Συγκεκριμένα ανέφερε, «Το έχω ζήσει αυτό όταν ήμουν 16 από έναν κύριο που με απειλούσε», «Περίμενα 6 χρόνια και τον είδα από κοντά, το έκανε από το τηλέφωνο. Η λύση, όπως λέει, δεν είναι να κάνεις κάτι κακό σε αυτούς τους ανθρώπους, αλλά να μπορεί το παιδί να μιλήσει στους γονείς του».

Συνέχισε λέγοντας: «Με απειλούσε. Με έπαιρνε τηλέφωνα, μου έστελνε μηνύματα. Μου έλεγε πως αν δεν συμβεί… αυτό, θα σε καταστρέψω». «Εγώ δεν είπα τίποτα σε κανέναν, αυτός είχε σχέση με το θέατρο, αν μιλούσα στους γονείς μου, δεν θα με άφηναν να φύγω από εκεί και να κάνω αυτό που θέλω. Αν μπορούσα να μιλήσω στους γονείς μου, θα ήταν τελείως διαφορετικά».

Ολοκληρώνει τονίζοντας: «Μετά από χρόνια που «ξεφοβήθηκα» τον συνάντησα από κοντά, μου ζήτησε συγγνώμη. Το θέμα είναι ο κόσμος να αρχίσει να μιλάει, να το μάθει να το κάνει από παιδί, ο τρόμος γυρνάει πίσω μπούμερανγκ. Πρέπει οι γονείς να λένε στα παιδιά τους, θα μου λες, θα μου λες. Πρέπει να λένε τι έγινε στο σχολείο. Δεν είμαι δυνατός, φοβήθηκα πάρα πολύ…».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ