Δεύτερο Webinar επιχειρηματικότητας

Με τίτλο "2nd Webinar, Future of Retail 2040 - Ευκαιρίες και στρατηγικές στη "νέα κανονικότητα"

23 Φεβρουαρίου 2021

του/της Newsroom

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου, η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) διοργανώνει το δεύτερο κατά σειρά διαδικτυακό σεμινάριο με την υποστήριξη της Fortune Greece με θέμα “Ευκαιρίες και στρατηγικές στη νέα κανονικότητα”.

Το Σεμινάριο Future of Retail επιδιώκει να δώσει νέες διαστάσεις στον κλάδο του εμπορίου και να αναδείξει ότι η εξέλιξη του μας αφορά όλους.

Διακεκριμένοι ομιλητές έρχονται να απαντήσουν σε ερωτήματα που απασχολούν το σύγχρονο επιχειρείν.

Η στροφή στο ηλεκτρονικό εμπόριο μπορεί και πρέπει να συνοδευτεί από τις κατάλληλες στρατηγικές για βελτίωση της εμπειρίας του καταναλωτή και την αύξηση των πωλήσεων, με κύρια χαρακτηριστικά την καταγραφή των νέων καταναλωτικών συνηθειών με αυτοματοποιημένο τρόπο, τις εξατομικευμένες ψηφιακές υπηρεσίες και την ανταπόκριση με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα στις ανάγκες των πελατών.

Παράλληλα σε μια περίοδο έντονης οικονομικής πίεσης, λόγω των περιοριστικών μέτρων που επιβάλλει η Covid-19, είναι ζωτικής σημασίας οι επιχειρήσεις να κατανοήσουν πως μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα απαραίτητα χρηματοοικονομικά εργαλεία που είναι διαθέσιμα για την ανάπτυξή τους και τη δημιουργία «αντισωμάτων» στην κρίση.

Μπορείτε να κάνετε δωρεάν την εγγραφή σας για να παρακολουθήσετε το webinar καθώς και να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα και τους ομιλητές του εδώ (https://www.esee-digital.gr/) .

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024