Η Amazon κυκλοφορεί ντοκιμαντέρ για την καριέρα του Φέργκιουσον

Το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί μέσω του Amazon Prime στις 29 Μαΐου.   

17 Φεβρουαρίου 2021

του/της Newsroom

Φοβούμενος μήπως οι αναμνήσεις ξεθωριάσουν, μιας και κοντεύει τα 80, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, αυτός ο χαρισματικός προπονητής και θρύλος του Ευρωπαϊκού και Παγκόσμιου ποδοσφαίρου, αιτήθηκε την δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ αναφορικά με την καριέρα του. Σκοπός του άλλωστε, είναι ο κόσμος να μάθει και να δει όλα όσα έζησε, ώστε να μαθαίνουν οι νέοι και να λησμονούν οι παλαιότεροι.

Η παρουσία του στα γήπεδα επιβλητική, νίκες…αμέτρητες, στιγμές χαράς…όσο ελάχιστων, τρόπαια που δεν μετριούνται στα δάχτυλα, όλες αυτές τις στιγμές θα έχουμε την τύχη να απολαύσουμε στο ντοκιμαντέρ που δημιούργησε και ολοκλήρωσε η Amazon, το οποίο θα προβληθεί μέσω του Amazon Prime στις 29 Μαΐου.

Ο Σκωτσέζος θρύλος του βρετανικού ποδοσφαίρου και πολυνίκης πρώην προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια που έζησε εντός γηπέδων, σε αυτό το τεράστιο ταξίδι μέχρι το 2013 όπου πήρε την απόφαση να αποσυρθεί, αποφάσισε να αφηγηθεί τώρα το ταξίδι του ώστε να μην αφήσει κρυφή ούτε μία μικρή λεπτομέρεια της ιστορίας.

Και αυτό καθώς το 2018 είχε την ατυχία να υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία με αποτέλεσμα να νοσηλευθεί όντας σε μεγάλο κίνδυνο, κάνοντας τον να τρομοκρατηθεί αναφορικά με την επιρροή που μπορεί να είχε αυτή η περιπέτεια στην μνήμη του.

Ως εκ τούτου, έδωσε εντολή στον γιο του να αναλάβει το πρότζεκτ αναφορικά με το ντοκιμαντέρ, ώστε να μεταφερθεί στην τηλεόραση η ιστορία του στο άθλημα και να μάθουν όλοι όσα πρέπει να ξέρουν. Η Amazon σήμερα το μεσημέρι ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του ντοκιμαντέρ, η οποία είναι 29 Μαΐου.

Κάθε ποδοσφαιρόφιλος, ειδικά όσοι θεωρούνται “ρομαντικοί”, οπαδοί και μη των “κόκκινων διαβόλων” , σίγουρα ανυπομονεί για τις 29 του Μάη, εκεί όπου μία παλιά ιστορία θα αναβιώσει…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024