Π. Παπαϊωάννου: «Έγκλημα αν δεν πάρει η Λαμία τους τρεις βαθμούς»

Ο κ. Παπαϊωάννου αναφέρθηκε στο χρονικό της μη διεξαγωγής του αγώνα ΠΑΣ Λαμία- ΑΕΛ, όπως και στο τι μέλλει γενέσθαι αναφορικά με την απόφαση.

8 Φεβρουαρίου 2021

του/της Newsroom

Ο μεγαλομέτοχος των “κυανόλευκων” κ. Πανουργιάς Παπαϊωάννου με δηλώσεις του στο Star Κεντρικής Ελλάδος μίλησε για έγκλημα αν δεν δικαιωθεί η ομάδα του από την αθλητική δικαιοσύνη εφόσον είναι “προφανές πως υπαιτιότητα έχει η ΠΑΕ ΑΕΛ”.

Ο κ. Παπαϊωάννου αναφέρθηκε στο χρονικό της μη διεξαγωγής του αγώνα ΠΑΣ Λαμία- ΑΕΛ, όπως και στο τι μέλλει γενέσθαι αναφορικά με την απόφαση.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Η ομάδα μας προετοιμαζόταν όλη την εβδομάδα για αυτό το παιχνίδι, ήμασταν σίγουροι ότι θα τον κερδίζαμε και σήμερα ο βαθμολογικός πίνακας θα ήταν τελείως διαφορετικός. Η διαφορά μας από την Λάρισα θα είχε ανέβει στους πέντε βαθμούς». «Το μεσημέρι ενημερωθήκαμε πως η ομάδα της Λάρισας είχε πρόβλημα με τα δελτία, και όπως ξέρουν όλοι οι νόμοι του ποδοσφαίρου είναι σοβαροί, δεν υπάρχει ξέχασα, δεν είδα, παρέλειψα, επομένως δεν γίνεται να πάρεις δελτία αν δεν είσαι οικονομικά ενήμερος. Λογικό η ΕΠΟ να της πάρει τα δελτία πίσω.» πρόσθεσε.

Συμπληρώνοντας πως: «Η ΠΑΕ Λαμία δεν έχει καμία ευθύνη για την αναβολή, θέλαμε να διεξαχθεί κανονικά το παιχνίδι, ήμασταν σίγουροι ότι θα νικήσουμε, εφόσον όμως τα πεπραγμένα δεν αλλάζουν, εμείς θα διεκδικήσουμε τους βαθμούς που μας στερηθήκαν». «Όλα τα άλλα είναι για λαϊκή κατανάλωση», δήλωσε.

Ερωτηθείς για το αν δείχνει κάτι η πληρωμή της ακάλυπτης επιταγής που έγινε εχθές το βράδυ από την ΑΕΛ, ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας απάντησε πως, «είναι δύο τα πιο πιθανά σενάρια, είτε καταλάβανε το λάθος τους, είτε επιζητούσαν να πάει έτσι ώστε το παιχνίδι να μετατεθεί σε άλλη ημερομηνία την οποία θεωρούσαν πως η ομάδα τους θα είναι σε καλύτερη κατάσταση».

Στο φύλλο αγώνα το οποίο έχει δημοσιευθεί αναγράφει πως η ΑΕΛ αρνήθηκε να χρησιμοποιήσει του παίκτες που είχαν κανονικά τα δελτία τους, καθώς επέμενε στην χρησιμοποίηση των αντικανονικών.

Σε ερώτηση για τον αν θα καταφέρει να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία τόνισε πως, «Το ποδόσφαιρο θέλει παραγοντισμό, φέτος κάνουμε μία προσπάθεια η ομάδα να μείνει στην κατηγορία, και εγώ με την σειρά μου αφιερώνω ατελείωτες ώρες για την ομάδα».

Έκλεισε λέγοντας, «Εάν παρθεί οποιαδήποτε άλλη απόφαση παρά η νίκη της ομάδας μας και οι τρεις βαθμοί θα είναι για εμένα ποδοσφαιρικό έγκλημα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024