Που επιτρέπεται η κυκλοφορία οχημάτων σε Βοιωτία και Ευρυτανία

Η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στο ορεινό Επαρχιακό δίκτυο της Βοιωτίας και τις επαρχιακές οδούς Ευρυτανίας.

18 Φεβρουαρίου 2021

του/της Θεοφανία Μίγκου

Σε ανακοίνωση προέβη η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, λόγω των καιρικών φαινομένων, με την κυκλοφορία των οχημάτων να είναι η εξής:

Βοιωτία:

Αίρεται η απαγόρευση και πλέον διεξάγεται κανονικά η κυκλοφορία των φορτηγών  αυτοκινήτων, ωφέλιμου φορτίου άνω των 1,5 τόνων, στην Επαρχιακή Οδό Οινόης Βοιωτίας – Μαγούλας Αττικής, από 10η έως 25η χ/θ. Επίσης αίρεται η απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην Επαρχιακή Οδό Αράχοβας – Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού, από 14,500η χ/θ έως θέση Κελάρια, η οποία διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων. Απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Επαρχιακή Οδό Νεοχωρακίου – Φυλής (διασταύρωση Οινόης – Μαγούλας έως όρια με Αττική).

Επιπλέον, η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στο ορεινό Επαρχιακό δίκτυο της Βοιωτίας.

Ευρυτανία:

Η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στις Επαρχιακές Οδούς:

  • Καρπενησίου – Φουρνάς (θέση Βράχος),
  • Φουρνάς – Καρδίτσας (θέση Ζαχαράκη),
  • Καρπενησίου – Κρικέλλου – Δομνίστας,
  • Καρπενησίου – Προυσού – Αγρινίου, από 35η έως 45η χ/θ (θέση Αραποκέφαλα),
  • Καρπενησίου – Χιονοδρομικού Κέντρου, από 1η έως 15η χ/θ,
  • Καρπενησίου – Στενώματος, από 2η έως 15η χ/θ,
  • Καρπενησίου – Φιδακίων, από 3η έως 25η χ/θ

Σημειώνεται ότι στην ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ. «hellenicpolice.gr», υπάρχει ειδικό μπάνερ με συνεχή ενημέρωση για τα καιρικά φαινόμενα – διακοπές κυκλοφορίας – χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε όλη την επικράτεια, καθώς και συμβουλές οδικής ασφάλειας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024