Πρωτεϊνικά pancakes με σοκολάτα

Ιδανικά για πρωινό ή ενδιάμεσο σνακ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on print
Εκτύπωση

Συνταγή για pancakes υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνη, χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά και ζάχαρη και χαμηλή σε θερμίδες!

Σαφώς η σκόνη πρωτεΐνης δεν είναι κάτι φυσικό και κάτι που θα πρέπει να καταναλώνουμε συχνά. Η παρακάτω συνταγή απευθύνεται κυρίως σε άτομα που χρησιμοποιούν σκόνη πρωτεΐνης για την υποστήριξη της άσκησής τους, όταν δεν μπορούν να καλύψουν τις πρωτεϊνικές ανάγκες τους μέσω της διατροφής τους.

Υλικά για 3 μερίδες

  • 1 φλιτζάνι βρώμη (80 γραμμάρια)
  • ¼ φλιτζανιού γάλα αμυγδάλου χωρίς προσθήκη ζάχαρης (60 ml)
  • 3 ασπράδια αυγού
  • 1 scoop σκόνη πρωτεΐνης
  • 1 κ. του γλυκού στέβια
  • 1 κ. του γλυκού μπέικιν
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 2 κ. της σούπας (30 γραμμάρια σύνολο) τσιπς σοκολάτας

    Εκτέλεση

    Τοποθετήστε τη βρώμη, το γάλα αμυγδάλου, τα ασπράδια αυγού, τη σκόνη πρωτεΐνης, τη στέβια και το αλάτι στο μίξερ και αναμείξτε τα. Αλείψτε ένα αντικολλητικό τηγάνι με ελάχιστο λάδι και ανάψτε το μάτι σε μέτρια θερμοκρασία. Τοποθετήστε λίγο από το μείγμα στο τηγάνι και τοποθετήστε πάνω από το μείγμα λίγα από τα τσιπς σοκολάτας. Ψήστε τα pancake από τη μία μεριά και γυρίστε και από την άλλη. Καλή απόλαυση!

  • Διατροφική ανάλυση ανά μερίδα
    • 185 θερμίδες
    • 22 γρ. υδατανθράκων
    • 16 γρ. πρωτεΐνης
    • 4 γρ. λίπους

Συνταγή για pancakes υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνη, χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά και ζάχαρη και χαμηλή σε θερμίδες!

Σαφώς η σκόνη πρωτεΐνης δεν είναι κάτι φυσικό και κάτι που θα πρέπει να καταναλώνουμε συχνά. Η παρακάτω συνταγή απευθύνεται κυρίως σε άτομα που χρησιμοποιούν σκόνη πρωτεΐνης για την υποστήριξη της άσκησής τους, όταν δεν μπορούν να καλύψουν τις πρωτεϊνικές ανάγκες τους μέσω της διατροφής τους.

Υλικά για 3 μερίδες

  • 1 φλιτζάνι βρώμη (80 γραμμάρια)
  • ¼ φλιτζανιού γάλα αμυγδάλου χωρίς προσθήκη ζάχαρης (60 ml)
  • 3 ασπράδια αυγού
  • 1 scoop σκόνη πρωτεΐνης
  • 1 κ. του γλυκού στέβια
  • 1 κ. του γλυκού μπέικιν
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 2 κ. της σούπας (30 γραμμάρια σύνολο) τσιπς σοκολάτας

    Εκτέλεση

    Τοποθετήστε τη βρώμη, το γάλα αμυγδάλου, τα ασπράδια αυγού, τη σκόνη πρωτεΐνης, τη στέβια και το αλάτι στο μίξερ και αναμείξτε τα. Αλείψτε ένα αντικολλητικό τηγάνι με ελάχιστο λάδι και ανάψτε το μάτι σε μέτρια θερμοκρασία. Τοποθετήστε λίγο από το μείγμα στο τηγάνι και τοποθετήστε πάνω από το μείγμα λίγα από τα τσιπς σοκολάτας. Ψήστε τα pancake από τη μία μεριά και γυρίστε και από την άλλη. Καλή απόλαυση!

  • Διατροφική ανάλυση ανά μερίδα
    • 185 θερμίδες
    • 22 γρ. υδατανθράκων
    • 16 γρ. πρωτεΐνης
    • 4 γρ. λίπους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΙΑΒΑΣΤΕ