Ψήφισμα Δ.Σ. Λοκρών για την καθυστέρηση έναρξης εμβολιασμών στο Κ.Υ. Αταλάντης

Δείτε τι αναφέρει.

25 Φεβρουαρίου 2021

του/της Newsroom

Ψήφισμα για την καθυστέρηση έναρξης εμβολιασμών στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης, εξέδωσε σήμερα το Δημοτικού Συμβουλίου Λοκρών.

Αναλυτικά αυτό αναφέρει:

Ο Δήμος Λοκρών, δεύτερος σε πληθυσμό στο Νομό Φθιώτιδας, με αυξημένο αριθμό κρουσμάτων σε σχέση με τον υπόλοιπο Νομό και με τη μεγαλύτερη χιλιομετρική απόσταση από την έδρα του Νομού, τη Λαμία, παραμένει χωρίς εμβολιαστικό κέντρο.

Το Κέντρο Υγείας Αταλάντης, το οποίο είναι το μεγαλύτερο και καλύτερα εξοπλισμένο στο Νομό Φθιώτιδας από άποψης υποδομής, χώρων και προσωπικού, είχε καθοριστεί πως θα αποτελέσει εμβολιαστικό κέντρο και είναι ήδη έτοιμο από τον Ιανουάριο για το σκοπό αυτό.

Η καθυστέρηση έναρξης εμβολιασμών στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης στερείται κάθε λογικής και δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην τοπική κοινωνία, καθώς εκατοντάδες ηλικιωμένοι που δεν οδηγούν αδυνατούν να μετακινηθούν με αποτέλεσμα να μην έχουν εμβολιαστεί.

Το Υπουργείο Υγείας και η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών θα πρέπει να επανεξετάσουν τις αποφάσεις τους για τη μη έναρξη εμβολιασμών στο Δήμο Λοκρών έως και σήμερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024