Χρ. Ταραντίλης: Κατά τον κ. Τσίπρα «δέχομαι την ευθύνη» δεν σημαίνει «αναλαμβάνω την ευθύνη»

«Από τη δήλωσή του στη Βουλή προκύπτει σαφώς ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβάνεται ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης την έννοια της πολιτικής ευθύνης. Κατά τον κ. Τσίπρα “δέχομαι την ευθύνη” δεν σημαίνει “αναλαμβάνω την ευθύνη”.

10 Φεβρουαρίου 2021

του/της Θεοφανία Μίγκου

«Ο κ. Τσίπρας στη Βουλή προσπάθησε να ανασκευάσει τη χθεσινή δήλωσή του, ότι δέχεται το ρίσκο να κολλήσουν κορωνοϊό κάποιοι άνθρωποι σε μια συγκέντρωση», τονίζει σε δήλωσή του ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός Εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης, απαντώντας στην τοποθέτηση του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή.

«Από τη δήλωσή του στη Βουλή προκύπτει σαφώς ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβάνεται ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης την έννοια της πολιτικής ευθύνης. Κατά τον κ. Τσίπρα “δέχομαι την ευθύνη” δεν σημαίνει “αναλαμβάνω την ευθύνη”. Αφήνουμε τα συμπεράσματα στους πολίτες», προσθέτει ο κ. Ταραντίλης.

«Τον ρωτάμε επίσης ευθέως: Από τη στιγμή που δέχεται το ρίσκο, ποια είναι η θέση του για την προγραμματιζόμενη αυριανή συγκέντρωση; Θα συμμετάσχουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σε αυτή και σε άλλες διαδηλώσεις, τη στιγμή που η κοινωνία δίνει σκληρή μάχη για την ανάσχεση της πανδημίας; Αναμένουμε την απάντησή του», καταλήγει ο κ. Ταραντίλης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024