Άρωμα Εύβοιας στο Προεδρικό: Δείπνο με κακαβιά από το Νομό μας

Δια χειρός Λαζάρου το μενού της 25ης Μαρτίου.

Ο βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ Λευτέρης Λαζάρου θα είναι εκείνος που θα επιμεληθεί το μενού στο επίσημο δείπνο της Προέδρου της Δημοκρατίας για τα 200 χρόνια από την ελληνική Επανάσταση.

Οι υψηλοί προσκεκλημένοι του Προεδρικού Μεγάρου, ανάμεσά τους ο Ρώσος πρωθυπουργός Μιχαήλ Μισούστιν, ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου Κάρολος και η σύζυγός του, δούκισσα της Κορνουάλης, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και η σύζυγός του Άντρη, καθώς και η Γαλλίδα υπουργός Άμυνας Φλοράνς Παρλί, θα απολαύσουν γεύσεις υψηλής γαστρονομίας.

Οι θάλασσες της Εύβοιας τιμήθηκαν στο  δείπνο με τους υψηλούς καλεσμένους. Σύμφωνα με πληροφοφορίες, το μενού θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, κακαβιά πεσκανδρίτσας από το νομό μας, κιμά γαρίδας σε ζωμό θαλασσινών, τυλιγμένο σε φύλλο λάχανου και φιλέτο χριστόψαρου με πουρέ από χειμωνιάτικες ρίζες.

Το μενού με τις ελληνικές γεύσεις θα πλαισιώνεται από κρασιά από ελληνικούς αμπελώνες. Λόγω της κατάστασης με τον κορονοϊό, στο δείπνο θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που περιλαμβάνουν τεστ και θερμομέτρηση.

Ο βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ Λευτέρης Λαζάρου θα είναι εκείνος που θα επιμεληθεί το μενού στο επίσημο δείπνο της Προέδρου της Δημοκρατίας για τα 200 χρόνια από την ελληνική Επανάσταση.

Οι υψηλοί προσκεκλημένοι του Προεδρικού Μεγάρου, ανάμεσά τους ο Ρώσος πρωθυπουργός Μιχαήλ Μισούστιν, ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου Κάρολος και η σύζυγός του, δούκισσα της Κορνουάλης, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και η σύζυγός του Άντρη, καθώς και η Γαλλίδα υπουργός Άμυνας Φλοράνς Παρλί, θα απολαύσουν γεύσεις υψηλής γαστρονομίας.

Οι θάλασσες της Εύβοιας τιμήθηκαν στο  δείπνο με τους υψηλούς καλεσμένους. Σύμφωνα με πληροφοφορίες, το μενού θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, κακαβιά πεσκανδρίτσας από το νομό μας, κιμά γαρίδας σε ζωμό θαλασσινών, τυλιγμένο σε φύλλο λάχανου και φιλέτο χριστόψαρου με πουρέ από χειμωνιάτικες ρίζες.

Το μενού με τις ελληνικές γεύσεις θα πλαισιώνεται από κρασιά από ελληνικούς αμπελώνες. Λόγω της κατάστασης με τον κορονοϊό, στο δείπνο θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που περιλαμβάνουν τεστ και θερμομέτρηση.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *