Αχ Ελλάδα σ’αγαπώ! Μικρή παρέλαση τραγουδιών

Μια παρέλαση με διαμάντια της ελληνικής μουσικής,για να μας συνοδέψει στη γιορτή των 200 χρόνων μετά την Επανάσταση.

25 Μαρτίου 2021

του/της Newsroom

Στο πλαίσιο των δράσεων της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου ο τραγουδοποιός και μέλος της Ολομέλειας της Επιτροπής, Διονύσης Σαββόπουλος, οργάνωσε μια μικρή μουσική παρέλαση «για το ’21, για τη μνήμη μας, για την ταυτότητά μας».

Μια παρέλαση με διαμάντια της ελληνικής μουσικής, με αγαπημένες φωνές σε μοναδικές ηχογραφήσεις, για να μας συνοδέψει στη γιορτή των 200 χρόνων μετά την Επανάσταση.

Με το δικό του ξεχωριστό τρόπο, ο Διονύσης Σαββόπουλος προλογίζει το κάθε τραγούδι και μας ξεναγεί σε ένα μοναδικό ταξίδι στο μουσικό πολιτισμό της σύγχρονης Ελλάδας.

Η μικρή παρέλαση τραγουδιών για την 25η Μαρτίου, με τίτλο «Αχ Ελλάδα σ’ αγαπώ!» είναι πλέον προσβάσιμη, υπό τη μορφή podcast, στην ιστοσελίδα της Επιτροπής, στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.greece2021.gr/ax-ellada-s-agapo/

Τη μουσική συμπληρώνουν και πλαισιώνουν εικαστικές συνθέσεις του Αλέξη Κυριτσόπουλου.

Σημειώνεται ότι στη διάρκεια του έτους, η δράση θα επεκταθεί και θα διευρυνθεί με νέες μουσικές αφηγήσεις και διαδρομές.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» για την 25η Μαρτίου, επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.greece2021.gr/25martiou

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024